Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jaqueline Cristian, victorie de colecție la Madrid! Românca a învins o campioană de Grand Slam și este în turul 3

Maria Olteanu

Actualizat 26/04/2024 la 22:20 GMT+3

Jaqueline Cristian (73 WTA) a reușit o victorie absolut entuziasmantă în turul 2 de la Madrid Open și a învins-o pe fosta campioană de Grand Slam, Barbora Krejcikova, scor 2-6, 6-0, 6-2. Românca este în turul 3 și o va întâlni pe învingătoarea partidei Danielle Collins - Olga Danilovic.

Jaqueline Cristian

Credit imagine: Getty Images

Jaqueline Cristian continuă forma excelentă pe care a arătat-o în ultimele săptămâni, iar în această seară s-a calificat în turul 3 al competiției de 1000 de puncte de la Madrid, după o victorie extrem de importantă în fața cehoaicei Barbora Krejcikova.
În calificări, Jaqueline Cristian a reușit să le depășească pe McCartney Kessler și Daria Saviile, ca mai apoi, în primul tur, să o învingă și pe Frech (51 WTA), după o serie fabuloasă, de 11 game-uri consecutive câștigate.
În turul secund al competiției din capitala Spaniei, jucătoarea noastră a trecut în trei seturi de Barbora Krejcikova (27 WTA), după ce a cedat primul set al duelului.
Jucătoarea din Cehia a început mult mai bine această partidă și și-a adjudecat manșa inaugurală cu 6-2, ca mai apoi Jaqueline să treacă la conducerea jocului și să obțină calificarea în faza 16-imilor de finală.
Citește și:

Jaqueline Cristian e în turul 3 la Madrid Open

După ce a pierdut 2-6 primul set, Cristian a intrat mult mai montată pe teren, iar setul al doilea a fost fără istoric.
La 3-0 în startul setului secund, Jaqueline a avut nevoie de intervenția medicului, după câteva probleme la ochi, însă totul s-a rezolvat, iar sportiva noastră a continuat să joace foarte bine și a încheiat setul clar, 6-0, fără să îi dea vreo șansă adversarei.
În decisiv, Jaqueline și-a pierdut serviciul destul de repede, dar a reușit rebreak-ul și a egalat situația la 2. De la 2 egal, Cristian a mers la 4-2 și mai apoi la 5-2, luând o opțiune serioasă la victorie și calificarea în turul următor al competiției.
Partida s-a terminat cu succesul româncei, care, în ciuda unui început mai dificil, a zburdat pe teren în următoarele două seturi, pe care le-a câștigat clar, 6-0, 6-2.
Mai departe, în turul al treilea de la Madrid Open, Jaqueline Cristian se va duela cu învingătoarea partidei Danielle Collins - Olga Danilovic. În cazul unui succes în turul 3, Jaqueline s-ar putea întâlni în optimi cu Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo