Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ons Jabeur, eșec incredibil la Madrid, după ce a condus cu 6-0, 2-0. Keys, pe urmele surorilor Williams

Maria Olteanu

Actualizat 30/04/2024 la 23:01 GMT+3

Ons Jabeur a fost eliminată incredibil din sferturile de la finală ale turneului de 1000 de puncte de la Madrid, după ce a câștigat clar primul set, la 0, și a avut 2-0 în manșa secundă. Tunisianca a căzut inexplicabil și a cedat 1-6 setul decisiv al partidei cu Madison Keys, care se califică în careul de ași, unde o va întâlni pe Iga Swiatek.

Ons Jabeur

Credit imagine: Eurosport

Ons Jabeur a scăpat printre degete calificarea în semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Madrid, după un eșec aproape inexplicabil în faza sferturilor de finală. Tunisianca a părut să nu aibă probleme în confruntarea cu americanca Madisoon Keys, care în urmă cu doar o zi făcuse o altă victimă, eliminând-o din concurs pe cea de-a treia favorită, conaționala Coco Gauff.
Keys a părut însă fără prea multe argumente în fața lui Jabeur, a opta favorită a turneului din capitala Spaniei câștigând fără drept de apel primul set, la 0, după 24 de minute de joc.
Manșa secundă a început la fel de bine pentru tunisiancă, care s-a desprins la 2-0, însă când mai avea doar 4 game-uri de câștigat până la calificarea în semifinală s-a năruit tot.
Keys a revenit fabulos și a reușit să se reinventeze, schimbând soarta confruntării și câștigând în prelungiri setul al doilea, 7-5, pentru a egala situația la seturi, după un început extrem de modest.

Madison Keys este în semifinală la Madrid, după o revenire uluitoare

După ce reușise o revenire extrem de importantă și cu o rundă în urmă, în jocul cu Coco Gauff, atunci când a fost condusă cu 2-4 în decisiv, Keys a întors extraordinar scorul și în partida cu Ons Jabeur.
Cu moralul foarte bun după ce reușise egalarea la seturi, Keys a continuat să zburde pe teren și a anesteziat-o pe Jabeur, care nu a mai putut lupta pentru victorie. Americanca a luat rapid avans, 5-0, și până la urmă a terminat cu succes acest joc, 6-1, obținând calificarea în semifinale.
În penultimul act al competiției din capitala Spaniei, Keys, a 10-a favorită a turneului, se va duela pentru un loc în finală cu liderul ierarhiei feminine și principala favorită de la Madrid, Iga Swiatek. Pentru Keys aceasta va fi prima semifinală pe care o joacă după cea de la US Open.
În urma acestui rezultat, Madison Keys este a treia jucătoare americană care ajunge în semifinalele ambelor competiții WTA 1000 pe zgură (Roma și Madrid), după surorile Williams.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo