Pentru Nadal, nr. 6 mondial la simplu, a fost prima partidă oficială din 5 august 2021, când a fost învins de sud-africanul Lloyd Harris în turul doi la Washington. De atunci, campionul spaniol a suferit o operaţie pentru a-şi rezolva problemele medicale la piciorul stâng şi a fost testat pozitiv în decembrie la COVID-19, după turneul demonstrativ de la Abu Dhabi.
Jucătorii argentinieni au intrat pe tabloul principal ca "lucky losers", înlocuindu-i pe australienii Alexei Popyrin/Marc Polmans, care s-au retras cu câteva ore înainte de meci.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 5 ORE
Nadal şi Munar, singurii spanioli de la acest turneu ATP, vor juca în turul următor cu perechea Franko Skugor (Croaţia)/Andrei Golubev (Kazahstan), favoriţii numărul patru.
În ce priveşte proba de simplu de la Melbourne Summer Set, Nadal va juca împotriva americanului Marcos Giron sau a lituanianului Ricardas Berankis, în timp ce Munar îl va înfrunta pe sud-africanul Kevin Anderson.
Sursa: Agerpres
Rafa Nadal încearcă să îşi construiască o formă cât mai bună înainte de Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Djokovic, marele său rival, a anunţat oficial că va participa la turneul de la Antipozi, după ce a primit o derogare medicală. Totuşi, cel mai probabil spaniolul nu va fi principalul pericol pentru Nole (Rafa nu se simte comod la Antipozi, unde s-a impus o singură dată - 2009), Daniil Medvedev şi Alexander Zverev fiind cotaţi de specialişti drept principalii adversari ai numărului unu mondial.
Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, e în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player în perioada 17-30 ianuarie.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
IERI LA 05:08
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44