Riccardo Piatti, unul dintre foştii antrenori ai lui Nole, se temea ieri că cel mai bun tenismen al lumii ar putea să rateze nu mai puţin de 3 Grand Slamuri în 2022, din cauza faptului că nu s-a vaccinat.
Dar Nole va fi la Melbourne, pentru a-şi apăra titlul, după ce a primit o "scutire" din partea organizatorilor. Aceasta era în teorie foarte greu de obţinut, în contextul în care nu mai puțin de 3 comisii medicale trebuiau să-și dea cu părerea despre cererea de exceptare de la vaccinare. Dar, având în vedere ce background are Nole la Melbourne (câştigător în 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020, 2021), organizatorii nu şi-au permis să îi ignore cererea, o competiţie fără cel mai bun jucător al lumii fiind mult mai puţin ofertantă.

Djokovic a decolat spre Australian Open

Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
ACUM 2 ORE
Anunţul a fost făcut chiar de sârb, care a dezvăluit în această dimineaţă că se pregăteşte de zborul către Australia.
"La Mulţi Ani! Vă doresc tuturor să fiţi sănătoşi, să aveţi parte de dragoste şi bucurie în fiecare moment şi să simţiţi dragostea şi respectul tuturor de pe această minunată planetă. Am petrecut o vacanţă fantastică alături de cei iubiţi, iar acum mă îndrept spre Australia, după ce am primit o scutire. Să mergem, 2022!", a scris Nole pe Twitter.
La Australian Open, Djokovic are şansa să devină cel mai titrat jucător din istorie, un eventual succes final ducându-l la 21 de Grand Slamuri în carieră (cu unul mai mult decât marii rivali Federer şi Nadal). Nole va fi cap de serie numărul unu şi îi va avea ca principali adversari în drumul spre titlu pe Alexander Zverev şi Daniil Medvedev.
Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, e în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player în perioada 17-30 ianuarie.
Wimbledon
Daniil Medvedev nu renunță: vrea să joace la Wimbledon! Anunțul rusului de pe locul 2 ATP
ACUM 8 ORE
Internazionali BNL d'Italia
TOP 5 puncte de la Roma. Schimburi fabuloase între cei mai buni tenismeni din lume
ACUM 10 ORE