"Carlos are toate ingredientele. Are pasiune şi este suficient de umil ca să muncească din greu. E un tip bun. Îmi aminteşte de mine când aveam 17 sau 18 ani. Cred că este de neoprit în ceea ce priveşte cariera sa", a spus Nadal, citat de agenţia EFE.
CITEȘTE ȘI:
REACȚIA LUI NADAL CÂND A AFLAT CE A PUTUT SĂ FACĂ KYRGIOS, DUPĂ CE A DAT MÂNA CU EL, LA FILEU
Roland-Garros
Pablo Carreno Busta - Gilles Simon - Roland-Garros
ACUM 2 ORE

Nadal: "E grozav să avem un jucător ca Alcaraz"

Fostul lider al clasamentului ATP s-a declarat convins că Alcaraz va fi "un mare rival" în duelul pentru calificarea în finala competiţiei din California, precum şi în sezonul pe zgură care va debuta în scurt timp.
"La modul egoist, cred că este grozav, sincer, să ai o vedetă ca el, din ţara mea, pentru că suntem (n.r. în Spania) iubitori de tenis şi ne vom bucura în continuare de un jucător incredibil ca el, pentru mulţi ani", a mai spus Nadal. El a asigurat că îi doreşte "ce este mai bun" lui Alcaraz, dar a glumit adăugând că urările sale de bine pentru tânărul jucător nu includ şi duelul lor de sâmbătă, din semifinalele turneului de la Indian Wells.
Rafael Nadal (35 ani) este neînvins de la debutul acestui sezon, reuşind să câştige 19 meciuri consecutive şi să cucerească trei trofee, la Melbourne Summer Set, Australian Open şi Acapulco.
Joi, în sferturile de finală de la Indian Wells, Rafael Nadal l-a învins cu 7-6 (0), 5-7, 6-4 pe australianul Nick Kyrgios, în timp ce Carlos Alcaraz a dispus cu 6-4, 6-3 de britanicul Cameron Norrie, campionul en titre.

Rafa Nadal, victorie de colecție cu Nick Kyrgios. Duel de 5 stele în semifinale, pentru "Matador"

Nadal şi Alcaraz s-au mai întâlnit o singură dată până acum în circuitul profesionist, anul trecut la Mastersul 1.000 ATP de la Madrid, victoria revenindu-i lui Nadal (6-1, 6-2).
Sursa: Agerpres
Roland-Garros
Lorenzo Musetti - Stefanos Tsitsipas - Roland-Garros
ACUM 2 ORE
Roland-Garros
Chloé Paquet - Aryna Sabalenka - Roland-Garros
ACUM 4 ORE