Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Nadal când a aflat ce a putut să facă Kyrgios, după ce a dat mâna cu el, la fileu

Cristian Mihală

Publicat 18/03/2022 la 11:19 GMT+2

Rafa Nadal a fost informat în conferința de presă de după duelul cu Nick Kyrgios că australianul a fost aproape să lovească un copil de mingi, după ce a aruncat cu racheta, de nervi, după partida directă. Ibericul cere pedepse mult mai aspre pentru astfel de ieșiri.

Rafael Nadal of Spain shacks hands with Nick Kyrgios of Australia

Credit imagine: Getty Images

În ultima perioadă am asistat la multe momente în care jucătorii din circuitul ATP și-au pierdut furia. Zverev a avut cea mai violentă ieșire, la Acapulco, dar a scăpat fără a fi suspendat (e într-o perioadă de probațiune de un an, timp în care, dacă va recidiva, va fi suspendat).
Aseară, după ce a pierdut cu Nadal, Kyrgios a fost extrem de nervos pe jocul său și a aruncat cu furie cu racheta, în ciment. Aceasta a ricoșat nefericit, fiind la un pas să îl lovească pe un copil de mingi.
Rafa nu a văzut momentul în direct, dar a fost informat de ce s-a întâmplat în conferința de presă. "Matadorul" e de părere că oficialii ATP au fost mult prea îngăduitori cu astfel de ieșiri, astfel că mulți tenismeni nu se mai cenzurează.
"Astfel de situații se întâmplă mult prea des. ATP ar trebui să stopeze astfel de ieșiri. Altfel, mai devreme sau mai târziu, ceva grav se va întâmpla", a spus Nadal în conferința de presă de după partida cu Kyrgios.
CITEȘTE ȘI:

Nadal vs Alcaraz, în semifinale la Indian Wells

În semifinalele competiției, Rafa va avea parte de o dispută de colecție, împotriva jucătorului pe care mulți specialiști îl văd dominând autoritar circuitul ATP în următorul deceniu și jumătate: Carlos Alcaraz.
Spaniolul de 19 ani are un fizic incredibil, lovituri perfecte și e din ce în ce mai puternic din punct de vedere mental. Nadal a vorbit la superlativ de conaționalul său, înainte de disputa directă.
"Carlos are toate ingredientele. Are pasiune şi este suficient de umil ca să muncească din greu. E un tip bun. Îmi aminteşte de mine când aveam 17 sau 18 ani. Cred că este de neoprit în ceea ce priveşte cariera sa", a spus Nadal.
picture

Rafa Nadal, victorie de colecție cu Nick Kyrgios. Duel de 5 stele în semifinale, pentru "Matador"

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo