În ultima perioadă am asistat la multe momente în care jucătorii din circuitul ATP și-au pierdut furia. Zverev a avut cea mai violentă ieșire, la Acapulco, dar a scăpat fără a fi suspendat (e într-o perioadă de probațiune de un an, timp în care, dacă va recidiva, va fi suspendat).
Aseară, după ce a pierdut cu Nadal, Kyrgios a fost extrem de nervos pe jocul său și a aruncat cu furie cu racheta, în ciment. Aceasta a ricoșat nefericit, fiind la un pas să îl lovească pe un copil de mingi.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
IERI LA 16:51
Rafa nu a văzut momentul în direct, dar a fost informat de ce s-a întâmplat în conferința de presă. "Matadorul" e de părere că oficialii ATP au fost mult prea îngăduitori cu astfel de ieșiri, astfel că mulți tenismeni nu se mai cenzurează.
"Astfel de situații se întâmplă mult prea des. ATP ar trebui să stopeze astfel de ieșiri. Altfel, mai devreme sau mai târziu, ceva grav se va întâmpla", a spus Nadal în conferința de presă de după partida cu Kyrgios.
CITEȘTE ȘI:
KYRGIOS, IERTAT DE COPILUL DE MINGI PE CARE ERA SĂ-L LOVEASCĂ CU RACHETA! CONVERSAȚIA DINTRE CEI DOI

Nadal vs Alcaraz, în semifinale la Indian Wells

În semifinalele competiției, Rafa va avea parte de o dispută de colecție, împotriva jucătorului pe care mulți specialiști îl văd dominând autoritar circuitul ATP în următorul deceniu și jumătate: Carlos Alcaraz.
Spaniolul de 19 ani are un fizic incredibil, lovituri perfecte și e din ce în ce mai puternic din punct de vedere mental. Nadal a vorbit la superlativ de conaționalul său, înainte de disputa directă.
"Carlos are toate ingredientele. Are pasiune şi este suficient de umil ca să muncească din greu. E un tip bun. Îmi aminteşte de mine când aveam 17 sau 18 ani. Cred că este de neoprit în ceea ce priveşte cariera sa", a spus Nadal.

Rafa Nadal, victorie de colecție cu Nick Kyrgios. Duel de 5 stele în semifinale, pentru "Matador"

Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
IERI LA 13:43
Internazionali BNL d'Italia
TOP 5 puncte de la Roma. Schimburi fabuloase între cei mai buni tenismeni din lume
IERI LA 05:44