Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios, iertat de copilul de mingi pe care era să-l lovească cu racheta! Conversația dintre cei doi

Nicu Savin

Publicat 18/03/2022 la 09:58 GMT+2

Nick Kyrgios a publicat pe contul personal de Twitter conversația pe care a purtat-o pe messenger cu copilul de mingi pe care a fost la un pas să-l lovească cu racheta, la finalul meciului cu Rafa Nadal de la Indian Wells. Australianul și-a cerut scuze și i-a promis puștiului că îi va oferi o rachetă cadou, iar acesta a fost extrem de încântat.

Nick Kyrgios - Indian Wells

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios a fost protagonistul unui moment nefericit la finalul partidei pierdute contra lui Rafa Nadal, în sferturile Indian Wells. După ce și-a salutat adversarul și arbitrul, australianul, frustrat de înfrângere, a dat cu racheta de pământ, iar aceasta a sărit departe și era să-l lovească pe un copil de mingi.
Imaginile au devenit virale, iar la conferința de presă Kyrgios s-a răfuit serios cu un jurnalist pe această temă. Excentricul jucător australian a încercat să explice că totul a fost un accident și că în final nimeni nu a avut de suferit, însă e posobil ca acesta să priemască o amendă consistentă din partea ATP.
Citește și:

Nick Kyrgios și-a cerut scuze și a fost iertat de copilul de mingi pe care era să-l lovească

La scurt timp după terminarea partidei, Kyrgios a oferit dovada clară că respectivul puști l-a iertat pentru gestul necugetat. Australianul l-a contactat pe copil pe rețele sociale și a purtat o conversație scurtă cu acesta, pe care ulterior a făcut-o publică pe contul personal de Twitter.
Conversația dintre Kyrgios și copilul de mingi
Kyrgios: "Salut frate. Îmi pare rău pentru accidentul cu racheta de la final. A fost complet un accident, ești în regulă cu asta? Mă întreb dacă aș putea să-ți ofer o rachetă și dacă ai putea să accepți scuzele mele."
Copilul de mingi: "Salut! Mulțumesc că m-ai contactat. Sunt complet bine. Mi-ar plăcea să primesc o rachetă. Bineînțeles, îți accept scuzele. Mă voi întoarce mâina pe teren".
Kyrgios: "Sigur, fratele meu! Să fiu sincer, nu voiam să zboare atât de aproape (n.r. racheta). Te voi căuta mâine la terenuri și își voi da o rachetă. E OK?"
Copilul de mingi: "Perfect. Mulțumesc foarte mult!"
Kyrgios: "Niciun stres. Ne vedem mâine".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo