Imagini regretabile la finalul unei partide de colecție: Kyrgios i-a pus mari probleme lui Nadal, în sferturi la Indian Wells, dar în cele din urmă a trebuit să se recunoască învins, scor 6-7, 7-5, 4-6.
Australianul a părut în multe momente peste adversar, dar serviciul, arma sa principală, l-a trădat: a pus în teren doar 55% din primele servicii. Ca atare, la capătul duelului de două ore și 48 de minute, Kyrgios a fost extrem de furios pe prestația sa. După ce a dat mâna cu Rafa, la fileu, a aruncat cu furie racheta, de pământ. Din nefericire, aceasta a ricoșat în cel mai nefericit mod cu putință și a fost la un pas să îl lovească pe unul dintre copiii de mingi.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM 6 ORE
CITEȘTE ȘI:
CARLOS ALCARAZ, ÎN SEMIFINALELE INDIAN WELLS! DUELUL GENERAȚIILOR, CU NADAL

Kyrgios, extrem de nervos după incidentul de la finalul partidei cu Nadal

La conferința de presă de după partidă, Kyrgios a minimizat incidentul și s-a declarat extrem de deranjat de întrebările puse de unul dintre jurnaliști pe tema întâmplării de la final.
Mai jos, discuția purtată de Kyrgios cu un jurnalist, în cadrul conferinței de presă de după partida cu Nadal:
Jurnalist: Ești, evident, un jucător emoțional, dar ești conștient cât de aproape ai fost să îl lovești pe acel copil de mingi cu racheta, după meci, când ai izbit-o de teren? Ce ai de spus legat de acel incident?
Kyrgios: Ce ai vrea să spun? Evident, nu a fost intenția mea să arunc racheta spre copil. Am aruncat-o în apropierea lui, inițial? Nu, a aterizat la un metru de mine, apoi a ricoșat. Sunt om. Astfel de lucruri se întâmplă. Evident, a fost un ricoșeu extrem de nefericit, dacă mai arunc o rachetă de un milion de ori nu va ajunge niciodată în apropierea acelui băiat. Ce vrei să îți spun mai mult? Asta e întrebarea pe care mi-o pui tu după 3 ore de bătălie cu Nadal? De asta ai venit la conferința de presă?
Jurnalist: Copilul s-a ferit, altfel putea să îl lovească, dacă nu era atent...
Kyrgios: S-a ferit...S-a ferit, s-a ferit, s-a ferit, s-a ferit! Dumnezeule! Dacă doar pentru asta ești prezent aici, îți spun încă o dată: nu l-am lovit și a fost un accident. În mod clar, ce am făcut eu nu poate fi comparat cu incidentul cu Zverev, dacă acolo bați. La mine e pur și simplu vorba de un accident. Din fericire, nu l-am lovit, dar înțelege că nu a fost în inenția mea, nu am controlat eu unde zboară racheta, nu mă așteptam la așa ceva. Copilul nu a pățit nimic, gata. Grozavă întrebare, incredibil. Felicitări, omule (n.r. aplaudă ironic).
Kyrgios are dreptate până la un punct, în sensul în care e evident că incidentul său nu poate fi comparat cu cel al lui Zverev, de la Acapulco. Germanul a lovit conștient scaunul arbitrului, cu furie, în timp ce la australian e vorba de un ricoșeu nefericit. Totuși, e de așteptat ca ATP să îl amendeze pe Nick pentru atitudinea sa; consecințele gestului său puteau fi grave, chiar dacă nu a avut nicio clipă intenția să îl lovească pe copilul de mingi, evident.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
16/05/2022 LA 13:43