Rafa Nadal e departe de forma obişnuită, în debutul sezonului de zgură. Eliminat la Monte Carlo de Rublev, numărul 3 mondial a avut mari emoţii în partida de azi, jucată în compania unui sportiv venit din calificări, Ilya Ivashka.

ATP Barcelona - Nadal nu se regăseşte, pe zgură

De 11 ori campion la Barcelona, ibericul a avut nevoie de două ore şi 20 de minute pentru a se impune. Serviciul nu a funcţionat, iar Nadal a comis destul de multe erori pentru standardele sale.
Tenis
Rafa Nadal trimite "săgeți ascuțite" spre Novak Djokovic: "Eu nu mă comport ca un nebun pe teren!"
18/10/2021 LA 17:32
"Când te antrenezi în fiecare zi bine, când comiţi aşa multe erori, e surprinzător. Învăţ din înfrângeri şi, deşi nu sunt binevenite, îmi arată ce trebuie să îmbunătăţesc. Am înţeles ce nu a funcţionat la Monte Carlo, contra lui Rublev, şi voi evita să mai fac aceleaşi erori din nou. După orice eşec, ai momente în care te îndoieşti, dar cheia e să te recuperezi mental. M-am antrenat cu atitudinea potrivită şi sunt fericit şi încrezător că pot face lucruri frumoase la Barcelona", spunea Nadal înainte de duelul de azi. Ceva în jocul său, însă, scârţâie, însă din fericire are suficient timp pentru a ajunge în formă maximă la Roland Garros, marele obiectiv al primei jumătăţi din 2021.
În optimile de finală, Nadal va da piept cu învingătorul din disputa Kei Nishikori - Cristian Garin.
62-4 e raportul victorii-înfrângeri pentru Nadal, la Barcelona. El a câştigat 41 de meciuri consecutiv în competiţia din Catalunya, în perioada 2005-2014, cucerin titlul de fiecare dată (excepţie 2010, când o accidentare l-a împiedicat să participe).
Turneul de la Barcelona e transmis în fiecare zi pe Eurosport 2 şi Eurosport Player.
Tenis
Rafa Nadal, reverență în fața lui Federer și Djokovic! Compliment "suprem" pentru sârb
16/10/2021 LA 17:32
Tenis
Nadal, rezervat în privința revenirii pe teren după accidentare: "Nu știu când voi mai juca iar"
13/10/2021 LA 15:51