Rafa Nadal e departe de forma obişnuită, în debutul sezonului de zgură. Eliminat la Monte Carlo de Rublev, numărul 3 mondial a avut mari emoţii în partida de azi, jucată în compania unui sportiv venit din calificări, Ilya Ivashka.

ATP Barcelona - Nadal nu se regăseşte, pe zgură

De 11 ori campion la Barcelona, ibericul a avut nevoie de două ore şi 20 de minute pentru a se impune. Serviciul nu a funcţionat, iar Nadal a comis destul de multe erori pentru standardele sale.
Tenis
Fost număr 6 mondial, declarație surpriză: "Carlos Alcaraz e mai bun decât Nadal în multe feluri!"
01/12/2022 LA 10:33
"Când te antrenezi în fiecare zi bine, când comiţi aşa multe erori, e surprinzător. Învăţ din înfrângeri şi, deşi nu sunt binevenite, îmi arată ce trebuie să îmbunătăţesc. Am înţeles ce nu a funcţionat la Monte Carlo, contra lui Rublev, şi voi evita să mai fac aceleaşi erori din nou. După orice eşec, ai momente în care te îndoieşti, dar cheia e să te recuperezi mental. M-am antrenat cu atitudinea potrivită şi sunt fericit şi încrezător că pot face lucruri frumoase la Barcelona", spunea Nadal înainte de duelul de azi. Ceva în jocul său, însă, scârţâie, însă din fericire are suficient timp pentru a ajunge în formă maximă la Roland Garros, marele obiectiv al primei jumătăţi din 2021.
În optimile de finală, Nadal va da piept cu învingătorul din disputa Kei Nishikori - Cristian Garin.
62-4 e raportul victorii-înfrângeri pentru Nadal, la Barcelona. El a câştigat 41 de meciuri consecutiv în competiţia din Catalunya, în perioada 2005-2014, cucerin titlul de fiecare dată (excepţie 2010, când o accidentare l-a împiedicat să participe).
Turneul de la Barcelona e transmis în fiecare zi pe Eurosport 2 şi Eurosport Player.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
30/11/2022 LA 14:30
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
30/11/2022 LA 11:54