Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, eliminată în turul al doilea la Montreal! Înfrângere clară cu Victoria Azarenka

Irina Aldea

Actualizat 11/08/2021 la 07:29 GMT+3

Sorana Cîrstea a avut parte de un început fulminant de turneu la Montreal. Sportiva noastră a învins-o pe Alison Riske, însă de Victoria Azarenka nu a reușit să treacă mai departe.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Din păcate, Sorana Cîrstea este eliminată în turul al doilea la Montreal de către Victoria Azarenka, a 8-a favorită a competiției, după o oră și 15 minute de joc, scor 2-6, 2-6.
UPDATE / Sorana Cîrstea a cedat primul set al întâlnirii în fața Victoriei Azarenka cu scorul de 2-6, după 32 de minute de joc.
Știre inițială
Sorana Cîrstea s-a calificat, luni, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Montreal, dotat cu premii totale de 1.835.490 de dolari, după ce a învins-o pe americanca Alison Riske, cu 6-3, 6-4. Sorana Cîrstea (31 ani, 40 WTA) a obţinut victoria după o oră şi 32 de minute de joc.
Românca a condus în permanenţă, având 3-0, 3-2, 5-2 şi 6-3 în primul set, iar în al doilea a început cu break şi şi-a păstrat avantajul până la final (6-4). Cîrstea are acum 5-3 în meciurile directe cu Riske (31 ani, 37 WTA), după ce precedenta confruntare a fost câştigată de americancă în ianuarie 2019, în sferturi de finală la Shenzhen, cu 7-5, 6-1.

Sorana Cîrstea – Victoria Azarenka, meciul zilei în turul 2 la Montreal

Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 13.300 de dolari şi 60 de puncte WTA, iar în runda a doua o va înfrunta pe belarusa Victoria Azarenka, a opta favorită de pe tabloul principal. Azarenka (32 ani, 15 WTA) are 3-1 în meciurile directe cu Cîrstea, dar românca s-a impus în cea mai recentă confruntare vara aceasta la Wimbledon, în turul al doilea, cu 7-6 (5), 3-6, 6-4. Cele două se vor duela la Montreal în jurul orei 3.30, ora României, în această noapte.
Totuși, e important de menționat că aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare care se va desfășura pe hard. Până acum, Sorana Cîrstea și Victoria Azarenka s-au întâlnit de trei ori la Wimbledon și o dată la Roland Garros. Simona Halep este a şasea favorită şi va juca direct în turul secund, contra câştigătoarei dintre americanca Danielle Collins şi elveţianca Jil Teichmann.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Toronto, program transmisiuni 10 august 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo