Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două recorduri uimitoare pentru Haddad Maia, în finala de la Toronto, cu Halep

Cristian Mihală

Actualizat 14/08/2022 la 23:15 GMT+3

Beatriz Haddad Maia a depăşit două recorduri în partida cu Halep, în finala de la Toronto: brazilianca a stat peste 12 ore şi jumătate pe teren la Rogers Cup, mai mult decât orice altă jucătoare în circuitul mondial la un turneu, în 2022. Ea ajuns totodată la 20 de meciuri de trei seturi, în acest sezon.

Beatriz Haddad Maia

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a început perfect partida din ultimul act de la Toronto, impunându-se cu 6-3, după ce a fost condusă cu 3-0. Dar sportiva din Brazilia a prestat un tenis aproape perfect în setul secund, profitând şi de serviciul mai slab al reprezentantei noastre.

Haddad Maia, "doamna Maraton", la Toronto

Astfel, jucătoarea din America de Sud a avut puterea să împingă meciul în decisiv, iar în debutul setului 3 a trecut de o bornă istorică: a petrecut mai mult de 12 ore şi 30 de minute pe teren, la Toronto, mai mult decât orice altă jucătoare în vreun turneu din 2022.
Haddad Maia a jucat în Canada nu mai puţin de 4 meciuri care au necesitat decisiv: cu Trevisan, în primul tur, cu Swiatek în optimi, cu Bencic în sferturi şi acum, cu Simona, în ultimul act. Cea mai lungă partidă a fost cea cu liderul mondial, de care a trecut cu 6-4, 3-6, 7-5, după 3 ore şi un minut de joc.
Disputa cu Halep a mai consemnat un record pentru sportiva din Brazilia. Haddad Maia a devenit jucătoarea cu cele mai multe seturi decisive din 2022: 20.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo