Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mouratoglou, mesaj superb după titlul cucerit de Simona Halep la Toronto! Francezul, lăsat "mască" de români în Canada

Irina Aldea

Publicat 15/08/2022 la 09:14 GMT+3

Simona Halep a cucerit duminică marele trofeu la Toronto, primul alături de noul său antrenor, Patrick Mouratoglou. Francezul a publicat un mesaj superb pe rețelele de socializare după ce românca a învins-o pe Beatriz Haddad Maia în Canada, declarându-se uluit de pasiunea românilor din tribune.

Simona Halep & Patrick Mourtoglou

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a impus în marea finală de la Toronto și a câștigat titlul cu numărul 24 al carierei, al 3-lea în Canada (2016 și 2018 la Montreal), după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3, la capătul unui meci epic de două ore și 18 minute de joc. La Toronto, Simona a trecut de Vekic, Zhang, Teichmann, Gauff, Pegula și Haddad Maia, cedând două seturi, în semifinală și finală. Acesta este primul titlu cucerit alături de Patrick Mouratoglou.
Marea noastră campioană a ajuns la 9 titluri de WTA 1000 în carieră. Din 2009 până în prezent doar două jucătoare s-au impus în mai multe turnee de asemenea nivel: Serena Williams (13 titluri) şi Victoria Azarenka (10). Graţie succesului de duminică, Simona Halep va urca pe locul 6 WTA, revenind între cele mai bune 10 jucătoare ale lumii la fix un an de când a coborât din Top 10. Antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, a avut un mesaj superb pentru suporterii români din Toronto.
CITEȘTE ȘI:

Ce a transmis Patrick Mouratoglou după titlul cucerit de Simona Halep la Toronto

"În primul rând, vreau să le mulțumesc românilor din tribune care au încurajat-o pe Simona pe parcursul unei săptămâni încheiate cu o victorie. Nu am mai mai văzut un asemenea popor care își sprijină atât de puternic campioana, peste tot în lume. În al doilea rând, vreau să le mulțumesc celor din echipă care au fost aceste zile alături de Simona.
În al treilea rând, vreau să o felicit pe Simona. Ai fost un competitor incredibil toată săptămâna și ai demonstrat încă o dată de ce ai o carieră atât de necruțătoare. Încă o dată, este o onoare pentru mine să fiu alături de tine. Este primul nostru titlu împreună și este unul mare, cu 18 din primele 20 de jucătoare din Top WTA la start. Înseamnă mult și ne face să ne dorim mai mult. Luni, vei reveni în Top 10, o nouă bornă", a scris Patrick Mouratoglou, pe Instagram.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo