Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a primit "votul de încredere" la Toronto! Predicția experților înaintea meciului cu Jessica Pegula

Irina Aldea

Actualizat 13/08/2022 la 12:12 GMT+3

Simona Halep o va întâlni în această seară, de la ora 20, pe Jessica Pegula în premieră în circuitul WTA. Experții americani sunt de părere că românca se va impune fără emoții în fața reprezentantei lor.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep o va întâlni pe Jessica Pegula în semifinalele turneului WTA 1.000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.527.250 de dolari, după ce americanca a învins-o, vineri seara, pe kazaha Yulia Putintseva, cu 6-3, 6-3. Pegula, a şaptea favorită, a obţinut victoria după o oră şi 21 de minute.
Tot vineri, Simona Halep (30 ani, 15 WTA), cap de serie numărul 15, a învins-o pe tânăra jucătoare americană Coco Gauff (18 ani, 11 WTA) cu 6-4, 7-6 (2).Halep a câştigat toate cele patru meciuri directe cu Gauff (18 ani, 11 WTA), finalistă anul acesta la Roland Garros, fără a ceda vreun set. Simona s-a impus în 2019 în optimi la Wimbledon, cu 6-3, 6-3, şi de două ori anul acesta, în turul al treilea la Indian Wells, cu 6-3, 6-4, şi în optimi la Madrid, cu 6-4, 6-4.Halep şi Pegula (28 ani, 7 WTA) se vor înfrunta în premieră în circuitul profesionist.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a primit "votul de încredere" din partea experților la Toronto

Cei de la Sportskeeda au prefațat duelul dintre Simona Halep și Jessica Pegula și, la fel ca la meciul cu Coco Gauff, americanii nu îi dau șanse adversarei româncei: "Halep e favorită să câștige întâlnirea. Deși Pegula a avut și ea un an pozitiv, forma actuală a lui Halep este amenințătoare. Ea nu a cedat încă niciun set în turneu și și-a demolat adversarele de până acum. Dubla campioană de Grand Slam este o jucătoare agresivă și își surprinde adversarele cu o acoperire excelentă a terenului. Halep are un rever excepțional, pe care îl trimite confortabil atât în cross, cât și în lung de linie. Ea are o abilitate înnăscută de a trece impecabil de la apărare la atac.
Pegula are un stil de joc asemănător cu cel al lui Halep, adăugând în același timp și ceva varietate loviturilor sale. Americanca are un forehand puternic și nu va fi o adversară la fel de ușor de îndepărtat pentru Halep. Ambele jucătoare au avut dificultăți în a încheia întâlnirea precedentă și ar putea juca un meci prelungit înainte de a trece linia de sosire. Având în vedere forma sa actuală, românca va ajunge probabil în finala de la Toronto. Pronostic: Halep va câștiga în două seturi", au transmis jurnaliștii de la Sportskeeda.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo