Cap de serie numărul 15, Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la turneul de 1000 de puncte de la Toronto după ce a trecut în minimum de seturi de croata Donna Vekic cu scorul de 6-0, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 2 minute de joc. În continuare, pentru un loc în optimile de finală, Simona se va duela cu învingătoarea meciului dintre Zhang și Bucșa.
Sportiva noastră a jucat excelent încă de la început și nu i-a dat nicio șansă Donnei Vekic, care a părut total deconectată de la meci. Simona Halep a dictat ritmul și a fost foarte agresivă. Pentru calificarea în turul al doilea al turneului WTA 1000 de la Toronto, Simona Halep va primi 17.445 de dolari și 60 de puncte în clasamentul WTA de simplu.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
ACUM 12 ORE

Simona Halep, mesaj pentru Mouratoglou, după calificarea în turul 2 la Toronto

"Bineînțeles că am văzut steagurile românești, am avut parte de o primire foarte plăcută. Am jucat tenis bun aici. Sunt foarte fericită să revin, sunt mulțumită de cum am jucat azi. E vorba de încredere. Nu e vorba de rezultat, ci de modul în care am jucat, am fost agresivă. Acesta e planul meu și vreau să-l pun în aplicare la fiecare meci. Sper că l-am făcut mândru pe Patrick după acest meci, ultimul nu a fost formidabil. Am vorbit cu el înainte de meci", a spus Simona Halep la finalul meciului cu Donna Vekic.
Simona Halep a câștigat de două ori Rogers Cup, dar de fiecare dată la Montreal (turneul se ține alternativ la Montreal și Toronto). În 2016 a trecut în finală de Madison Keys, iar în 2018 a dispus de Sloane Stephens. Când turneul a avut loc la Toronto, la fel ca în acest an, românca a ajuns o singură dată în finală, în 2015, dar a fost nevoită să se retragă în setul 3 al meciului cu Belinda Bencic.În 2021, Simona s-a oprit în turul secund la Rogers Cup, fiind învinsă în 3 seturi de Danielle Collins.
Tenis
Simona Halep, la 31 de ani. Cu ce rămâne după un sezon în care ne-a adus aminte de "vintage Simo"
IERI LA 09:59
Tenis
ESPN a făcut deja predicțiile pentru 2023! Surpriză mare: La ce turneu major se impune Simona Halep
26/09/2022 LA 15:00