Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, prima reacție după revenirea în Top 10 WTA: "Simt că e ceva măreț să fiu din nou acolo"

Alex Masgras

Publicat 15/08/2022 la 15:34 GMT+3

Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto, după ce a învins-o în ultimul act pe brazilianca Beatriz Haddad Maia. Datorită acestui succes, Simona și-a îndeplinit și obiectivul pentru 2022, acela de a reveni în Top 10 WTA.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

De astăzi, Simona Halep revine în Top 10 WTA. Dubla câștigătoare de Grand Slam a cucerit duminică al treilea titlu în Canada. După ce s-a impus la Montreal în 2016 și 2018, Halep a reușit să cucerească și trofeul de la Toronto, după o finală extrem de disputată cu brazilianca Beatriz Haddad Maia, câștigată cu 6-3, 2-6, 6-3.
După acest succes, Halep a revenit în Top 10 WTA, iar de astăzi ocupă a șasea poziție în clasamentul mondial. Grație acestei reușite, Simona Halep și-a îndeplinit obiectivul principal din acest an, iar acum își dorește să urce și mai mult în clasament:
"Am fost mulți ani acolo, dar acum simt că e ceva măreț să fiu din nou acolo. Sunt chiar fericită. Când am început anul nu eram foarte încrezătoare și am spus că obiectivul este să revin în top 10. E un moment special, mă voi bucura de el și visez la mai mult", a spus Simona Halep, potrivit spotmedia.ro.
Citește și:

CU CE ȘANSĂ PORNEȘTE SIMONA HALEP LA US OPEN 2022

După titlul câștigat la Toronto, Simona Halep a devenit a doua favorită la câștigarea turneului de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam. Cu două titluri majore în palmares (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019), Simona Halep mai are și o finală la Australian Open, în 2018.
Turneul de la Flushing Meadows este singurul în care Halep nu a reușit să ajungă în ultimul act, cel mai bun parcurs al său fiind cel din 2015, atunci când a ajuns până în semifinale.
Acum, Simona Halep este cotată de bookmarkeri cu șansa a doua la titlul de la New York. Prima favorită este Iga Swiatek, liderul clasamentului mondial, care a primit o cotă de 3.75, în timp ce Simona Halep a primit o cotă de 9.
Până la US Open, Simona Halep va participa și la Cincinnati, acolo unde o va întâlni în primul tur pe Karolina Muchova, locul 161 WTA.
Turneul de Grand Slam de la US Open se desfășoară în perioada 29 august – 11 septembrie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo