Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Simona, sărbătorești cu fanii unguri?" Moment stânjenitor la Toronto, după ce Halep a cucerit titlul

Irina Aldea

Actualizat 15/08/2022 la 08:24 GMT+3

Simona Halep a cucerit duminică marele trofeu la Toronto, după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia în 3 seturi foarte disputate. La conferința de presă, sportiva noastră a fost pusă într-o situație complicată, din care a ieșit cu mare eleganță.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a impus în marea finală de la Toronto și a câștigat titlul cu numărul 24 al carierei, al 3-lea în Canada (2016 și 2018 la Montreal), după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3, la capătul unui meci epic de două ore și 18 minute de joc. La Toronto, Simona a trecut de Vekic, Zhang, Teichmann, Gauff, Pegula și Haddad Maia, cedând două seturi, în semifinală și finală.
La conferința de presă, Simona a fost pusă într-o situație stânjenitoare. O jurnalistă prezentă în sală a întrebat-o pe noua campioană de la Rogers Cup dacă plănuiește să sărbătorească alături de fanii unguri victoria din Toronto: "Bună, Simona, sunt Christina de la SportNet, mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria ta alături de fanii unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?", a fost întrebarea care a lăsat-o pe Simona preț de câteva secunde complet uimită.
CITEȘTE ȘI:

Moment stânjenitor pentru Simona Halep la conferința de presă de la Toronto

Deși mulți s-ar aștepta ca jurnaliștii care scriu despre un nume atât de mare cum este Simona Halep să știe lucruri elementare despre ea, se pare că astfel de erori flagrante încă se comit, după ce sportiva noastră a adunat ani buni de circuit în care a obținut performanțe mari. Chiar și așa, Simona a ieșit cu foarte mare eleganță din această situație și deși s-a văzut că e inconfrotabilă cu întrebarea, a răspuns corectând-o subtil pe jurnalista cu pricina.
"Vom sărbători mâine pe terenul de tenis pentru că voi merge la Cincinnati, așa că vom fi cu toții la antrenament. Aceea va fi sărbătoarea noastră, nu există foarte mult timp pentru așa ceva, asta vreau să spun, am deja alt turneu programat, încerc să mă recuperez și să fiu pregătită pentru următorul meci. Cât despre fani, despre fanii români, vreau doar să le mulțumesc pentru că au venit și m-au susținut", a fost replica Simonei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo