Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Traseul Simonei Halep spre finala din Toronto. Pe cine poate întâlni tenismena română

Andrei Nicolae

Publicat 11/08/2022 la 11:55 GMT+3

Simona Halep s-a calificat ieri în optimile turneului de la Rogers Cup, unde o va întâlni pe Jil Teichmann. Au fost înregistrate câteva rezultate neașteptate în Canada, însă culoarul tenismenei române spre finală este în continuare destul de dificil.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Jucătoarea din Constanța s-a impus fără mari emoții în primele două tururi ale Masters-ului din Toronto. Halep a trecut în prima partidă de Donna Vekic, scor 6-0, 6-2, după care a învins-o și pe Shuai Zhang, cu 6-4, 6-2.
Simona nu a pierdut momentan niciun set în Canada, însă urmează partide din ce în ce mai dificile pentru ea. Fostul lider WTA o va întâlni în turul următor pe elvețianca Jil Teichmann, care a produs o surpriză și a eliminat-o pe favorita numărul doi a competiției, Anett Kontaveit.
Victoria lui Teichmann în fața jucătoarei din Estonia ar trebui să tragă un semnal de alarmă pentru Simona, care va fi nevoită să pregătească atent partida din turul al treilea. Partida dintre cele două va avea loc astăzi, de la ora 20:00, pe Centre Court.
Citește și:

Halep, culoar dificil spre finală

În cazul în care românca va reuși să treacă de jucătoarea din Elveția, va întâlni câștigătoarea disputei dintre Aryna Sabalenka și Cori Gauff. În semifinale, Simona ar putea da peste Jessica Pegula, americanca fiind cea mai probabilă adversară din cele patru de pe tablou.
O eventuală calificare în finală ar putea reprezenta un duel între Halep și Iga Swiatek, liderul mondial având cele mai mari șanse de pe cealaltă jumătate de tablou. Simona va avea astfel un traseu dificil până în finala de la Toronto, în drumul spre un nou triumf pe hard.
Traseul Simonei spre titlul de la Toronto:
Optimi: Jil Teichmann
Sferturi: Aryna Sabalenka sau Cori Gauff
Semifinale: Jessica Pegula, Camila Giorgi, Alison Riske sau Yulia Putintseva
Finală: Iga Swiatek, Maria Sakkari, Garbine Muguruza sau Bianca Andreescu (posibil).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo