Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a stors-o de energie pe Danielle Collins! Ce a declarat americanca la finalul partidei de la Montreal

Nicu Savin

Publicat 12/08/2021 la 12:06 GMT+3

Simona Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren după o pauză de 3 luni. Sportiva noastră a cedat în turul secund de la Montreal în fața americancei Danielle Collins, la capătul unui meci de 3 seturi. Deși victorioasă, americanca a fost epuizată la final, iar declarațiile ei reflectă faptul că meciul cu Halep a fost unul foarte greu.

Simona Halep și Danielle Collins

Credit imagine: Eurosport

Mult așteptata revenire a Simonei Halep pe teren s-a produs la turneul WTA 1000 de la Montreal. Din păcate, Simona a pierdut în fața americancei Danielle Collins, scor 6-2, 4-6, 4-6, la capătul unui meci extrem de disputat, care a durat aproape 3 ore.
Collins traversează poate cea mai bună perioadă a carierei, ajungând la 12 victorii consecutive în circuit, înainte de turneul de la Montreal ea impunându-se la Palermo și San Jose.
La finalul meciului cu Halep, americanca a fost epuizată și a recunoscut că a luat parte la un meci mare, în care atât ea, cât și Simona au jucat un tenis de un nivel foarte ridicat.
"Sincer, mă simt foarte norocoasă. Nu a fost uşor să trec peste problemele fizice după ce am jucat multe meciuri. M-au afectat fizic şi emoţional. Sunt mândră că am reuşit. După două ore şi jumătate de joc, ar fi fost dureros să renunţ. Mi-am dorit mult să termin meciul, indiferent de rezultat. Am jucat amândouă un tenis foarte bun, a fost un meci mare", a declarat Collins, citată de site-ul oficial al WTA.
În optimile de finală, Collins o va înfrunta pe conaționala Jessica Pegula, care a trecut de Anastasia Pavyluchenkova, scor 1-6, 6-3, 6-2.

Simona Halep, mulțumită de prestația sa la revenirea în circuit

În ciuda înfrângerii suferite, Simona Halep s-a declarat mulțumită de evoluția sa după o pauză de 3 luni. Faptul că a rezistat pe teren aproape 3 ore și că în multe momente jocul său a funcționat, îi oferă mare încredere pentru ce va urma.
"Multe lucruri pozitive în ce privește felul în care am jucat azi. E un pic neașteptat să vii după trei luni în care n-ai putut juca cine știe ce tenis și să joci trei ore la un nivel foarte ridicat cu cineva care câștigă multe meciuri și turnee în ultima vreme", a declarat Halep, conform wtatennis.com.
Pentru Simona Halep urmează turneul de la Cincinnati, care va avea loc în perioada 16-22 august. Obiectivul major al sportivei noastre pe final de sezon eset US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player între 30 august și 11 septembrie.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo