Simona Halep a avut un parcurs perfect până acum la Toronto, ajungând în sferturile de finală fără să piardă set. Pentru un loc în careul de ași, românca va juca în această seară cu Cori Gauff, sportivă pe care a învins-o în toate cele 3 dueluri directe de până acum.
Prestațiile sportivei noastre sunt cu atât mai lăudabile cu cât au venit fără a-l avea alături pe antrenorul său, Patrick Mouratoglou. Francezul a fost plecat alături de familie, în Grecia, dar tocmai a anunțat că vacanța lui s-a terminat și este momentul să revină alături de Simona.
"Un final grozav al aventurilor mele din Grecia, alături de familia mea! Este timpul să mă alătur Simonei Halep în Toronto", a scris Mouratoglou pe contul personal de Instagram.
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
ACUM 11 ORE
Cel mai probabil, Mouratoglou va ajunge la timp în Canada în cazul în care Simona se va califica în semifinale. Astfel, marea campioană va avea un sprijin în plus în încercarea de a merge până la capăt la Rogers Cup, o competiție pe care a câștigat-o de două ori, dar de fiecare dată la Montreal (turneul se desfășoară alternativ la Montreal și Toronto).
Citește și:

Simona Halep, văzută favorită de specialiști în duelul cu Cori Gauff

Americanii de la Sportskeeda sunt și ei de aceeași părere. Pentru Gauff, meciul cu Halep va fi fără doar și poate cel mai dificil din turneu, mai ales prin prisma modului în care arată jocul româncei. Aceștia sunt de părere că Simona Halep se va impune în 2 seturi în fața americancei, care nu a izbutit până acum să câștige vreun set în cele 3 partide directe cu românca.
"În timp ce Gauff a fost împinsă la limită la Toronto, Halep a avut parte de o perioadă mult mai ușoară în turneu până acum. De asemenea, românca se mândrește cu un record perfect de victorii împotriva adolescentei, ceea ce o face favorită să iasă din nou învingătoare. Problemele obișnuite ale lui Gauff s-au întors să o bântuie la Rogers Cup. Ea a făcut 15 duble greșeli în turul al treilea, după ce înregistrase 13 înainte de asta. O jucătoare de retur atât de puternică precum Halep se va bucura de serviciul ei slab. Forehand-ul americancei a fost și el destul de neuniform, fiind responsabil pentru majoritatea greșelilor sale de până acum.
Consecvența lui Halep va fi probabil suficientă pentru a trece linia de sosire în acest duel. Ea nu cedează puncte pe gratis și va exploata la maxim slăbiciunile tinerei sale adversare. Cu toate acestea, în ciuda instabilității din jocul lui Gauff în acest moment, spiritul său de luptă, atletismul și rezistența mentală au menținut-o în competiție. Tânăra americană a reușit să se descurce să iasă din probleme până acum.
Dar împotriva lui Halep, pe care nu a învins-o până acum, va trebui să întoarcă soarta lucrurilor destul de drastic. Gauff are talentul necesar pentru a face acest lucru, dar, după toate probabilitățile, va fi dubla campioană de Grand Slam care va ieși din nou învingătoare. Pronostic: Simona Halep va câștiga în două seturi", au transmis jurnaliștii americani de la Sportskeeda.
Meciul dinte Simona Halep și Cori Gauff va începe la ora 20:00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Tenis
Simona Halep, la 31 de ani. Cu ce rămâne după un sezon în care ne-a adus aminte de "vintage Simo"
IERI LA 09:59
Tenis
ESPN a făcut deja predicțiile pentru 2023! Surpriză mare: La ce turneu major se impune Simona Halep
26/09/2022 LA 15:00