Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Medvedev nu se gândește la Nadal și Djokovic! Anunțul rusului la Montreal: "Nu se schimbă nimic"

Irina Aldea

Actualizat 09/08/2022 la 16:58 GMT+3

Daniil Medvedev a vorbit la Montreal despre faptul că Djokovic, Nadal și chiar Federer nu participă la turneul Masters din Canada. Rusul a spus că pentru el, situația nu se schimbă deloc în lipsa celor trei legendari tenismeni.

Daniil Medvedev

Credit imagine: Getty Images

Daniil Medvedev, liderul mondial din ATP, este considerat unul dintre cei mai buni jucători din această generație. Medvedev este fără doar și poate un jucător periculos de care trebuie să se țină cont, indiferent de adversar. Cu un titlu de Grand Slam și alte 14 titluri ATP în palmares, Medvedev a vorbit la Montreal despre lipsa "The Big Three" de la turneul din Canada.
Cel mai recent titlu câștigat de Daniil Medvedev a venit la Los Cabos Open, unde l-a învins în finală pe Cameron Norrie cu 7-5, 6-0 și a cucerit cel de-al 14-lea titlu ATP din carieră. Pe lângă această reușită, Medvedev pare să fie singurul jucător care concurează împotriva celor trei jucători care au marcat ultimele două decenii în tenisul mondial masculin.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev, discurs sincer despre lipsa "The Big Three" de la Montreal

Evenimentul Masters de la Montreal se va juca fără ca Federer, Nadal și Djokovic să fie prezenți. Novak Djokovic, Rafael Nadal și Roger Federer nu vor concura la acest eveniment din diverse motive, Djokovic nu poate juca deoarece este nevaccinat, Rafael Nadal s-a retras din cauza unei accidentări abdominale, iar data revenirii lui Federer este încă necunoscută, deoarece elvețianul se recuperează încă după o operație la genunchi.
"Dacă ei 3 sunt în turneu, atunci sunt favoriți fără dubiu. Este ușor de stabilit pentru că ei câștigă multe turnee, aproape fiecare turneu în care joacă, așa că nu este nicio surpriză când lumea spune despre ei că sunt favoriți. În același timp, pentru mine nu se schimbă deloc situația dacă sunt sau nu aici, pentru că obiectivul meu este să câștig turneul. Așa că, indiferent cu cine joc în finală, dacă e un jucător din calificări sau un wild card, lucky loser, al doilea favorit sau principalul favorit, vreau doar să câștig meciul.
Bineînțeles, uneori sunt emoții diferite când îl învingi pe unul din ei trei. Bine, ca să fiu sincer, niciodată nu l-am învins pe Roger. Pentru mine, când l-am bătut o dată pe Rafa și l-am bătut de câteva ori pe Novak am avut un sentiment plăcut, asta mi-a adus multă încredere. Da, e un sentiment plăcut. În același timp, pot să vă spun că a câștiga un turneu de Masters îți oferă multă satisfacție indiferent pe cine ai învins", a spus Medvedev.
Turneul Masters de la Montreal se desfășoară în perioada 8-14 august în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
picture

Spectacolul din La Vuelta revine pe Eurosport, în perioada 19 august - 11 septembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo