Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Holger Rune s-a retras de la Montpellier! Danezul, huiduit în timp ce părăsea terenul. Ce s-a întâmplat

Irina Aldea

Publicat 03/02/2024 la 22:34 GMT+2

Holger Rune a fost nevoit să se retragă din semifinala turneului de 250 de puncte ATP de la Montpellier, după ce a acuzat dureri la braț. Danezul a fost huiduit la ieșirea de pe teren de către spectatorii francezi probabil pentru că nu a rămas pe teren pentru încheierea partidei, care mai avea nevoie de doar două game-uri pentru a ajunge la un deznodământ clar.

Holger Rune, Montpellier

Credit imagine: Getty Images

Borna Coric, aflat pe locul 37 ATP, a ajuns în finala Open Sud de France Montpellier, în timp ce Holger Rune a fost nevoit să se retragă din partida din semifinale din cauza unei accidentări la braț. Croatul a dominat partida din penultimul act și conducea cu scorul de 6-3, 4-1 înainte ca tânărul danez să decidă să se retragă, provocând o reacție imediată din tribune.
Deși Rune a obținut primul break al meciului, danezul a părut să se confrunte cu probleme fizice, dar a continuat să joace. Totuși, deși mai era nevoie de două game-uri în dreptul croatului pentru ca partida să se termine, Rune a decis să se retragă. Reacția publicului nu s-a lăsat așteptată. Spectatorii l-au huiduit pe danez în timp ce părăsea terenul.
CITEȘTE ȘI:

Rune s-a retras de la Montpellier, publicul l-a taxat: danezul a părăsit terenul în huiduieli

Holger Rune își continuă așadar parcursul cu urcușuri și coborâșuri în circuitul ATP. După ce a ajuns în finala de la Brisbane, părea că tânărul tenismen antrenat de Boris Becker se îndreaptă către rezultate mai bune, însă la Australian Open a suferit un nou eșec neașteptat, în turul 2, în fața lui Cazaux, iar acum, după două meciuri bune, se retrage cu probleme fizice.
Pentru Coric, aceasta este prima finală de la câștigarea Masters-ului de la Cincinnati din 2022, sperând la acel moment că va atinge noi culmi în circuitul mondial, însă accidentările l-au împiedicat din nou să joace la cel mai înalt nivel. Acum, croatul va juca pentru un nou titlu în circuitul ATP, iar în finală îl va întâlni pe Alexander Bublik, al doilea favorit.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo