Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz a început să vorbească singur la Toronto! Liderul ATP a trântit racheta de pământ

Irina Aldea

Actualizat 12/08/2023 la 16:46 GMT+3

Carlos Alcaraz a fost eliminat în faza sferturilor de finală de la turneul de 1000 de puncte de la Toronto. Liderul ATP a fost atât de nervos în timpul meciului cu Tommy Paul încât și-a trântit racheta pe teren, înainte de a vorbi singur despre cât de slab joacă.

Alcaraz, OUT în sferturi de la Toronto! liderul ATP, eliminat de Tommy Paul după un meci în 3 seturi

Spaniolul Carlos Alcaraz, numărul unu mondial, a fost eliminat vineri, în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Toronto (Canada), dotat cu premii de 6,6 milioane de dolari, de Tommy Paul. Americanul s-a impus în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-3, în faţa lui Alcaraz, la capătul unui meci care a durat două ore și 21 de minute de joc.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Eliminarea lui Alcaraz de către Tommy Paul (nr.12), care l-a mai învins în Canada în urmă cu un an, a pus capăt unei serii de 14 victorii pentru spaniol, campionul en-titre la Wimbledon şi US Open. Alcaraz a suferit, totodată, a cincea înfrângere în 54 de meciuri în acest sezon, în cursul căruia a câştigat şase trofee. Tommy Paul, locul 14 ATP, îl va întâlni la prima sa semifinală la un Masters 1.000 pe italianul Jannik Sinner (nr.7), care l-a eliminat pe francezul Gael Monfils în trei seturi, 6-4, 4-6, 6-3.

Carlos Alcaraz și-a ieșit din minți la Toronto, la meciul cu Tommy Paul

Înfrângerea încasată de Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului din Toronto în fața lui Tommy Paul ne-a lăsat o imagine atipică a ibericului. După ce a pierdut primul set, dublul campion de Grand Slam a fost vizibil furios, până într-acolo încât, ajungând pe banca de rezerve, și-a pierdut cumpătul și a început să vorbească singur.
Mai întâi, Alcaraz și-a trântit racheta de pământ, fiind aspru criticat pe rețelele de socializare, pentru ca mai apoi să înceapă să vorbească singur despre cât de slab poate juca: "Nu pot să joc atât de prost, nu pot", a spus el în direcția echipei sale. "Cum se poate să ai atât de puțin 'feeling'? Barbarie, barbarie! Cum poți să joci tenis atât de prost?", a fost discursul lui Alcaraz cu sine.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo