Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jannik Sinner se inspiră de la Djokovic, înaintea finalei de la Toronto. Dezvăluirea italianului: "E un privilegiu!"

Irina Aldea

Publicat 13/08/2023 la 16:39 GMT+3

Jannik Sinner îl va înfrunta duminică seara pe De Minaur în finala de la Toronto, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport. Italianul a făcut o declarație aproape identică cu a lui Djokovic înaintea partidei din ultimul act, fiind clar că sârbul reprezintă o sursă de inspirație.

Djokovic and Sinner

Credit imagine: Eurosport

Jannik Sinner s-a calificat sâmbătă în marea finală a turneului Masters de la Toronto, după ce l-a învins în minimum de seturi pe Tommy Paul. Italianul a obținut o victorie cu 6-4, 6-4 și s-a calificat în a treia sa finală ATP Masters 1000, după ce anterior a mai disputat două finale la Miami, ambele pierdute.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Calificarea în finală a lui Sinner continuă seria de rezultate pozitive la nivel de Masters 1000, cu semifinale la Indian Wells și Monte Carlo, pe lângă prezența în finala de la Miami. Italianul are acum 17-4 în acest sezon la turneele de 1000 de puncte. De această dată, Sinner intră ca favorit în finala de la Toronto, asta pentru că are 5-0 la întâlnirile directe cu Alex De Minaur.
CITEȘTE ȘI:

Jannik Sinner se inspiră de la Djokovic înaintea finalei de la Toronto

"Îmbrățișez presiunea. Când simți presiune, este ceva pozitiv. Este un privilegiu pe care îl ai; nu mulți jucători au așa ceva. Alex este un jucător incredibil. Arată asta aici, în acest turneu, iar cu o săptămână înainte a ajuns în finala de la Los Cabos. Să sperăm că va fi un meci grozav", a transmis Jannik Sinner la conferința de presă.
Jurnaliștii prezenți la turneul din Canada au observat imediat cât de mult seamănă discursul italianului antrenat de Darren Cahill cu cel al lui Novak Djokovic. De mai multe ori pe durata carierei sale, sârbul a transmis că e un privilegiu să simtă presiunea, asta pentru că aproape în fiecare săptămână joacă pentru a egala sau doborî câte un record. Istoric vorbind, citatul "Presiunea e un privilegiu" îi aparține totuși fostei legendare tenismene, Billie Jean King.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo