Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios "a explodat", după ce Carlos Alcaraz "și-a dat în petec" la Toronto: "Cui naiba îi pasă?!"

Irina Aldea

Actualizat 12/08/2023 la 19:47 GMT+3

Nick Kyrgios și-a arătat sprijinul pentru Carlos Alcaraz, după ce spaniolul a fost aspru criticat pe internet pentru că și-a trântit racheta de pământ în semn de frustrare în timpul partidei pierdute cu Tommy Paul la turneul Masters 1000 de la Toronto.

Alcaraz, OUT în sferturi de la Toronto! liderul ATP, eliminat de Tommy Paul după un meci în 3 seturi

Vineri, pe 11 august, Paul l-a învins pe Alcaraz cu 6-3, 4-6, 6-3 și s-a calificat în prima sa semifinală ATP Masters 1000. Spaniolul a avut un start lent, cedându-și serviciul încă din primul game al meciului. Liderul mondial din ATP a continuat să se chinuie în primul set, a comis patru duble greșeli și șapte erori neforțate, ceea ce i-a permis numărului 14 mondial să preia controlul.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
După ce a comis o dublă greșeală la minge de set și a pierdut primul set, numărul 1 mondial și-a trântit racheta de pământ, într-o manifestare de frustrare. Ulterior, Alcaraz a putut fi văzut vorbind singur. Un fan a distribuit un clip cu incidentul pe rețelele de socializare și și-a exprimat nemulțumirea că spaniolul nu a primit o sancțiune din partea arbitrului de scaun pentru ieșirea sa total nepotrivită.
CITEȘTE ȘI:

Nick Kyrgios "a explodat", după ce Carlos Alcaraz "și-a dat în petec" la Toronto

"Nicio încălcare a regulamentului pentru băiatul minune", a transmis un fan pe Twitter. Nick Kyrgios a intervenit imediat și i-a luat apărarea lui Carlos Alcaraz. Referindu-se la tânărul jucător ca fiind viitorul acestui sport, australianul a lăudat răspunsul "uman" al tânărului de 20 de ani, care s-a simțit frustrat de nivelul său de joc.
"Cui naiba îi pasă?! .... Tipul ăsta va purta tenisul pe umeri pentru următorul deceniu... bravo lui că a arătat că este uman. Frustrat că nu joacă la nivelul standardelor. De asemenea, haideți să începem să respectăm regulamentul și în cazul arbitrilor", a scris Kyrgios pe Twitter. După a doua înfrângere consecutivă în fața lui Tommy Paul la Canadian Open, Carlos Alcaraz l-a lăudat pe american ca fiind un "jucător complet" și un adversar dificil. Pentru Alcaraz urmează turneul Masters 1000 de la Cincinnati și apoi US Open.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo