Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tommy Paul, savuros după ce l-a trimis acasă pe Carlos Alcaraz de la Toronto: "Nu știu dacă am rețeta"

Irina Aldea

Publicat 12/08/2023 la 17:25 GMT+3

Tommy Paul a fost întrebat dacă are rețeta pentru a-l învinge pe Carlos Alcaraz, moment în care americanul a început să râdă și să spună că nu crede asta, după ce l-a învins pentru a doua oară pe spaniol la turneul Masters 1000 din Canada.

Alcaraz, OUT în sferturi de la Toronto! liderul ATP, eliminat de Tommy Paul după un meci în 3 seturi

Spaniolul Carlos Alcaraz, numărul unu mondial, a fost eliminat vineri, în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Toronto (Canada), dotat cu premii de 6,6 milioane de dolari, de Tommy Paul. Americanul s-a impus în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-3, în faţa lui Alcaraz, la capătul unui meci care a durat două ore și 21 de minute de joc.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Numărul 1 mondial a comis șase duble greșeli, mult prea multe pentru standardele sale, ceea ce i-a permis lui Paul să obțină a doua victorie consecutivă în fața lui Alcaraz în Canada. După meci, Tommy Paul a semnat camera de luat vederi cu un mesaj special pentru mama lui, înainte de a vorbi despre meci: "Nu știu dacă mi-am dat seama care este rețeta pentru a-l bate. Am făcut un meci foarte bun. M-am dus după loviturile mele. Nu poți începe niciun punct pe călcâie împotriva lui. Trebuie să preiei controlul la începutul raliului...".
CITEȘTE ȘI:

Tommy Paul, savuros după ce l-a trimis acasă pe Carlos Alcaraz de la Toronto

După ce a pierdut setul inaugural, Alcaraz a părut să-și găsească un anumit ritm în cel de-al doilea set, producând mai multe puncte spectaculoase. Împărtășindu-și gândurile cu privire la schimbarea de moment, Paul a spus: "Nu ne dorim asta (n.r. ca Alcaraz să preia controlul). Am crezut că lucrurile s-ar fi putut schimba foarte ușor acolo.
De fapt, mi-am pierdut serviciul la 0 în game-ul următor. Dar în următorul său game de serviciu, am ieșit și am jucat câteva puncte bune, am reușit să am câteva mingi de break. Chiar dacă am pierdut setul, am simțit că acesta a dat tonul pentru a merge mai departe în meci. Chiar dacă el a câștigat acel set, eu urma să fiu acolo, la așteptare, în al treilea", a adăugat el.
Americanul a avut încredere în el însuși că va reuși să obțină o victorie împotriva lui Alcaraz, așa cum a făcut-o și anul trecut în același turneu: "Ajută să știi că îți poți învinge adversarul. Niciodată nu vrei să intri pe teren și să te gândești că 'Nu știu dacă îl pot învinge pe tipul ăsta'. Este un fel de atitudine pe care trebuie să o ai, indiferent cu cine joci". Cu ultima victorie de la Toronto, Tommy Paul l-a devansat pe Carlos Alcaraz la întâlnirile directe. Americanul îl conduce acum pe spaniol cu 2-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo