Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Se știe finala de la ATP Next Gen. Arthur Fils și Hadad Medjedovic se vor lupta pentru marele trofeu din Jeddah

Andrei Nicolae

Actualizat 01/12/2023 la 21:11 GMT+2

Astăzi s-au disputat cele două semifinale din cadrul turneului ATP Next Generation Finals, iar marea finală de la Jeddah tocmai s-a decis. Principalul favorit al competiției, Arthur Fils, se va lupta cu Hamad Medjedovic pentru trofeul dedicat celui mai bun tânăr jucător din circuit.

Hamad Medjedovic și Arthur Fils

Credit imagine: Twitter

Turneul ATP Next Gen este la un singur meci distanță de final, iar în cursul zilei de vineri s-a decis marea finală a competiției destinată celor mai buni opt jucători din lume sub vârsta de 21 de ani. Prima semifinală a serii a oferit un duel 100% francez, între Arthur Fils și Luca Van Assche.
Betano - Torino - Turneul Campionilor
Toată emoția de la Turneul ATP Next Gen Finals de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Principalul favorit al competiției, Fils, s-a impus fără mari probleme în fața compatriotului său, după 1 oră și 40 de minute, la capătul a 4 seturi. Arthur a fost condus cu 0-1 la seturi, însă a revenit și a câștigat cu 2-4, 4-1, 4-3 (1), 4-3 (6).
După duelul Fils - Van Assche, au pășit imediat în arenă Hamad Medjedovic și Dominic Stricker, al doilea favorit al bookmaker-ilor. "Protejatul" lui Novak Djokovic s-a impus în primul set, scor 4-3, după care în al doilea act elvețianul a acuzat probleme musculare.
Citește și:

Arthur Fils - Hamad Medjedovic, marea finală de la Next Gen Finals

După câteva minute, Stricker a anunțat că se retrage din meci din cauza unor probleme la coapsă, acest lucru petrecându-se după doar 35 de minute de joc. Astfel, Medjedovic a obținut o victorie mai puțin obișnuită la scorul de 4-3, 2-1.
Turneul de la Next Gen ATP Finals se va încheia astfel mâine, iar pentru trofeul pe care l-au câștigat în trecut jucători precum Sinner, Alcaraz sau Tsitsipas se vor lupta în 2023 Arhur Fils, favoritul publicului și Hamad Medjedovic, omul crescut în academia lui Novak Djokovic.
Va fi prima întâlnire la nivel profesionist dintre cei doi, care joacă astfel chiar în primul duel cu o miză atât de mare, trofeul Next Gen.
Turneul ATP Next Gen Finals, care se desfășoară în perioada 28 noiembrie - 2 decembrie, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și în aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo