Unul dintre jucătorii de top din anii ’80, australianul Pat Cash, este amintit pentru modul în care a ales să sărbătorească după ce a cucerit titlul la Wimbledon, în 1987. De atunci, mai mulți jucători au adoptat tradiția de a urca în tribune după ce câștigă titlul la All England Club. În timpul unui interviu acordat recent, australianul a vorbit despre al său compatriot, Nick Kyrgios.
Pat Cash a făcut notă discordantă și nu a încercat să-i ia apărarea lui Nick doar pentru că reprezintă aceeași țară. Kyrgios este cunoscut în întreaga lume pentru comportamentul pe care-l are uneori pe terenul de tenis. De altfel, australianul a fost deseori amendat de ATP pentru derapajele de atitudine pe care le-a avut la diferite turnee. Totuși, în vreme de pandemie, Nick s-a transformat total și a devenit "vocea rațiunii", îndemnând la distanțare fizică și purtarea măștii. Mai mult, Kyrgios și-a asumat responsabilitatea de a fi un real sprijin pentru communitate.

Nick Kyrgios, atacat dur de Pat Cash

US Open
US Open: Top 3 "Tweener" la Flushing Meadows 2021
13/09/2021 LA 14:27
Considerat unul dintre cei mai talentați sportivi din circuitul masculin de tenis, imaginea lui Nick Kyrgios este în continuare în ceață, asta din cauza contrastelor pe care el le-a promovat ani la rândul. Drept consecință, fostul ocupant al locului 4 ATP, Pat Cash, nu este de acord cu numirea lui Nick Kyrgios drept "vocea rațiunii".
Pat Cash a oferit un răspuns expeditiv când a vorbit despre al său compatriot: "Îl știu pe Nick, dar acord foarte puțină atenție la ce are el de spus. Dacă Nick ne oferă sfaturi despre cum să ne comportăm, înseamnă că am ajuns rău, mai rău decât credeam eu", a transmis Pat Cash.
Tenis
Se retrage Nick Kyrgios din tenis? "Rebelul" din circuit a dat cărțile pe față la Washington
02/08/2021 LA 14:27
Tenis
"Te bat și așa!" Kyrgios, mesaj pentru Tsitsipas, după ce grecul a cerut schimbarea regulamentului
19/07/2021 LA 12:46