Ajuns pe locul 56 ATP, Nick Kyrgios nu a mai disputat niciun meci în circuit de la jumătatea lunii februarie, atunci când a fost eliminat de la Australian Open în turul al treilea de către Dominic Thiem. Chiar și așa, australianul este atent la tot ce se întâmplă pe rețelele de socializare și nu-i scapă niciun detaliu.
De curând, Kyrgios a fost comparat de un fan al sportului alb cu un alt australian rebel, Bernard Tomic, însă tenismenul născut la Canberra a avut o reacție virulentă. Nick Kyrgios s-a declarat uimit, dar mai ales jignit de această comparație. Australianul de 26 de ani a scos în evidență faptul că a reușit să-i învingă cel puțin o dată pe fiecare dintre cei patru granzi: Federer, Nadal, Djokovic și Murray, ceea ce Tomic nu a reușit.

De la ce a pornit conflictul dintre Nick Kyrgios și Bernard Tomic

US Open
US Open: Top 3 "Tweener" la Flushing Meadows 2021
13/09/2021 LA 14:27
"Astăzi am fost comparat cu Bernard Tomic, nu m-am simțit niciodată atât de insultat. Are o fundație? A avut succes? A contribuit la strângerea de bani pentru incendiile australiene? Apropo, în ceea ce privește succesul, m-am referit la faptul că am câștigat împotriva celor patru granzi", a scris Nick Kyrgios pe contul său de Instagram.
Se pare că neînțelegerile dintre cei doi au început chiar în timpul primului turneu de Grand Slam, Australian Open. Atunci, Vanessa Sierra, prietena lui Bernard Tomic, s-a plâns de condițiile de carantinare, însă replica lui Nick Kurgios nu a întârziat să apară: "Să nu se supere Bernie, dar domnişoara lui clar nu are nicio perspectivă. Scene ridicole", a scris Kyrgios pe Twitter la acel moment.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123172.jpg
Tenis
Se retrage Nick Kyrgios din tenis? "Rebelul" din circuit a dat cărțile pe față la Washington
02/08/2021 LA 14:27
Tenis
"Te bat și așa!" Kyrgios, mesaj pentru Tsitsipas, după ce grecul a cerut schimbarea regulamentului
19/07/2021 LA 12:46