Săptămâna viitoare are loc la Londra Turneul Campionilor. România are un singur reprezentant în competiție, la dublu, pe Horia Tecău. Constănțeanul în vârstă de 34 de ani va face echipă cu al lui partener și bun prieten, olandezul Jean-Julien Rojer. Tecău a mărturisit că turneul de la Londra reprezintă o provocare, însă una pentru care este pregătit.
"Grupele sunt stabilite! Este o mare onoare pentru mine să joc în grupa Max Mirnîi. “Bestia” a fost partenerul meu în 2013 şi este unul dintre jucătorii pe care i-am admirat cel mai mult în carieră. Pe de altă parte, această grupă nu putea fi o mai mare provocare, aşa că să înceapă spectacolul. Provocare acceptată!", a scris Tecău pe contul personal de Facebook.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, campionii din 2015 de la Turneul Campionilor

Nitto ATP Finals
Turneul Campionilor | Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, prima victorie în grupe la Londra
13/11/2019 LA 14:25
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au triumfat în finala de dublu din 2015 de la Turneul Campionilor, acolo unde i-au înfruntat pe Florin Mergea și Rohan Bopanna. Anul acesta, competiția se va desfăşura în perioada 10-17 noiembrie.
Grupa Max Mirnîi: [1] Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Columbia), [3] Kevin Krawietz / Andreas Mies (Germania), [6] Horia Tecău / Jean-Julien Rojer (România/Olanda), [7] Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa).
Grupa Jonas Bjorkman: [2] Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia), [4] Rajeev Ram/Joe Salisbury (SUA/Marea Britanie), [5] Raven Klaasen/Michael Venus (Africa de Sud/Noua Zeelandă), [8] Ivan Dodig/Filip Polasek (Croaţia/Slovacia).
Nitto ATP Finals
Turneul Campionilor | Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, înfrângere la primul meci de la Londra
11/11/2019 LA 14:04
Nitto ATP Finals
Turneul Campionilor | Horia Tecău și Jean-Julien Rojer debutează luni la Londra
11/11/2019 LA 10:21