Echipa formată din Horia Tecău și Jean Julien Rojer, cap de serie numărul șase, a obținut prima victorie la Turneul Campionilor de la Londra, cei doi trecând într-un meci spectaculos de Juan Sebastian Cabal / Robert Farah (Columbia, favoriții numărul 1), scor 6-2, 5-7, 10-8, la capătul unui meci care a durat o oră și 31 de minute de joc.
În primul set, lucrurile au curs în direcția alor noștri, care s-au impus clar, scor 6-2. Manșa a doua a fost decisă de un singur break reușit de adversari, care l-au obținut la scorul de 5-5. Decisivul a fost un adevărat roller coaster la capătul căruia ai noștri au triumfat, fiind mai inspirați în momentele tensionate.

Tecău și Rojer, prima victorie la Londra

Tenis
OFICIAL | Cine vine în locul Simonei Halep la meciul cu Polonia din Billie Jean King Cup
30/03/2022 LA 15:03
Campioni la Londra în 2015, Tecău și Rojer se vor duela în ultimul meci din grupe cu dublul Pierre-Hugues Herbert (FRA) / Nicolas Mahut (FRA), cap de serie numărul șapte.Primele două echipe clasate în cele două grupe vor obține calificare în semifinale. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat Turneul Campionilor la ediția din 2015, după o finală în care au trecut de cuplul format din Florin Mergea și Rohan Bopanna, scor 6-4, 6-3.

Componenţa grupelor la proba de dublu de la Turneul Campionilor:

  • Grupa Max Mirnîi: Juan Sebastian Cabal /Robert Farah, Kevin Krawietz /Andreas Mies, Horia Tecău /Jean-Julien Rojer, Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut.
  • Grupa Jonas Bjorkman: Lukasz Kubot/Marcelo Melo, Rajeev Ram/Joe Salisbury, Raven Klaasen/Michael Venus, Ivan Dodig/Filip Polasek.
Tenis
Horia Tecău a anunțat lotul pentru meciul cu Polonia! Simona Halep, racheta numărul 1 a României
18/03/2022 LA 16:08
Tenis
Surpriză în echipa României de Billie Jean King Cup! Cine a fost desemnat căpitan nejucător
07/03/2022 LA 14:16