Echipa formată din Horia Tecău și Jean Julien Rojer, cap de serie numărul șase, a obținut prima victorie la Turneul Campionilor de la Londra, cei doi trecând într-un meci spectaculos de Juan Sebastian Cabal / Robert Farah (Columbia, favoriții numărul 1), scor 6-2, 5-7, 10-8, la capătul unui meci care a durat o oră și 31 de minute de joc.
În primul set, lucrurile au curs în direcția alor noștri, care s-au impus clar, scor 6-2. Manșa a doua a fost decisă de un singur break reușit de adversari, care l-au obținut la scorul de 5-5. Decisivul a fost un adevărat roller coaster la capătul căruia ai noștri au triumfat, fiind mai inspirați în momentele tensionate.

Tecău și Rojer, prima victorie la Londra

US Open
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, victorie istorică în finala US Open din 2017, cu spaniolii Lopez
09/09/2021 LA 00:18
Campioni la Londra în 2015, Tecău și Rojer se vor duela în ultimul meci din grupe cu dublul Pierre-Hugues Herbert (FRA) / Nicolas Mahut (FRA), cap de serie numărul șapte.Primele două echipe clasate în cele două grupe vor obține calificare în semifinale. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat Turneul Campionilor la ediția din 2015, după o finală în care au trecut de cuplul format din Florin Mergea și Rohan Bopanna, scor 6-4, 6-3.

Componenţa grupelor la proba de dublu de la Turneul Campionilor:

  • Grupa Max Mirnîi: Juan Sebastian Cabal /Robert Farah, Kevin Krawietz /Andreas Mies, Horia Tecău /Jean-Julien Rojer, Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut.
  • Grupa Jonas Bjorkman: Lukasz Kubot/Marcelo Melo, Rajeev Ram/Joe Salisbury, Raven Klaasen/Michael Venus, Ivan Dodig/Filip Polasek.
Tenis
Horia Tecău a fost testat pozitiv cu coronavirus! Cum se simte sportivul și ce rugăminte a lansat
10/11/2020 LA 19:08
US Open
US Open 2020 | Tecău, la un singur pas de o nouă finală de Grand Slam. Meciul este la Eurosport
08/09/2020 LA 11:35