Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Casper Ruud, primul jucător calificat în semifinale la Turneul Campionilor! Norvegianul, victorie cu Taylor Fritz

Irina Aldea

Publicat 16/11/2022 la 00:26 GMT+2

Casper Ruud, al patrulea jucător al lumii, s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor după ce a trecut în al doilea meci din grupe de Taylor Fritz.

Casper Ruud

Credit imagine: Getty Images

Casper Ruud, cap de serie numărul 3 la Turneul Campionilor, a obținut în această seară calificarea în semifinale la Torino, după ce a trecut de Taylor Fritz în 3 seturi foarte disputate, scor 6-3, 4-6, 7-6 (6), la capătul unui meci care a durat două ore și 14 minute de joc.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Primul set a fost câștigat categoric de Casper Ruud. Un singur break a făcut diferența în manșa inaugurală, dar norvegianul a fost în mod clar jucătorul mai bun. În setul secund, balanța a înclinat spre Taylor Fritz, care de asemenea s-a impus grație unui singur break, trimițând partida în set decisiv.
CITEȘTE ȘI:

Casper Ruud, primul semifinalist la Turneul Campionilor 2022

Setul al treilea a fost de departe cea mai echilibrată manșă din meci. Cei doi jucători și-au menținut serviciile până la tiebreak, acolo unde Casper Ruud a fost jucătorul mai calm, mai precis și mai activ în schimburi, returnând de asemenea extrem de bine. Fritz a încercat o revenire, dar norvegianul a avut în final câștig de cauză.
Ruud a obținut a 50-a victorie din 2022 și a doua victorie consecutivă în fața unui jucător din Top 10 ATP (pentru prima dată în istorie când reușește asta). În aceeași grupă Verde, Rafael Nadal a fost eliminat din competiție odată ce Ruud a câștigat primul set al întâlnirii cu Fritz. Pentru a se califica în semifinale se vor lupta joi Taylor Fritz și Felix Auger-Aliassime.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo