Joi seară (ora 22.00) are loc ultimul meci din grupa Bjorn Borg, cel dintre Roger Federer și Novak Djokovic. Dacă elvețianul se impune, atunci Rafael Nadal este sigur de poziția de lider mondial în clasamentul ATP la final de sezon competitional. În această cursă se află acum Nadal și Djokovic.
Ibericul a fost întrebat la conferința de presă de la Londra dacă speră ca Roger Federer să se impună în fața sârbului. Nadal nu a dat un răspuns vehement în privința acestui meci, însă a direcționat răspunsul către o victorie a elvețianului în fața rivalului lui din clasament, Novak Djokovic.

Rafael Nadal, despre meciul dintre Federer și Djokovic

Tenis
Roger Federer, nerăbdător să revină în competiții! Ce spune despre parcursul lui Djokovic din 2021
ACUM 33 MINUTE
"Ceea ce sper eu este evident și logic că e ceva care mă avantajează. Dar eu încerc să-mi văd de traseul meu. Este adevărat că ce s-a întâmplat ieri este pozitiv, nu este nevoie să fiu ipocrit. Prima poziție în clasament depinde de mine, nu pot face calcule toată ziua", a spus Rafael Nadal la conferința de presă de la Londra.
Rafael Nadal a început această ediție a Turneului Campionilor cu o înfrângere în fața lui Alexander Zverev, iar mai apoi l-a învins la mare luptă pe Daniil Medvedev, scor 6-7 (3), 6-3, 7-6 (4), la capătul unui meci care a durat aproape trei ore (două ore și 49 de minute de joc).
Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
ACUM 5 ORE
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
ACUM 6 ORE