La 21 de ani, Stefanos Tsitsipas a reușit cel mai important succes din cariera sa de până acum în semifinala Turneului Campionilor. Jucătorul grec, aflat pe locul 6 mondial, l-a învins pentru a doua oară în carieră pe Roger Federer în două seturi, scor 6-3 6-4.
Tsitsipas a atras atenția fanilor tenisului tot după un meci cu Federer, la Australian Open la începutul acestui an. Atunci a reușit să câștige în 4 seturi și a ajuns până în semifinale.
Adversarul lui Stefanos Tsitsipas din finala Turneului Campionilor va fi câștigătorul partidei Dominic Thiem - Alexander Zverev, meci care are loc în această seară.
Tenis
Roger Federer s-a declarat surprins de Emma Răducanu: "E dureros să vezi ce i se întâmplă!"
ACUM 10 ORE

Desfășurarea partidei

Federer a început în forță drumul spre a 11-a finală a sa la Turneul Campionilor, însă Tsitsipas a reușit să salveze nu mai puțin de 9 mingi de break în chiar primul game al partidei. Tsitsipas a profitat de nesiguranța elvețianului în game-ul secund și a făcut break-ul.
Tsitsipas a reușit să-și apere serviciul pe tot parcursul primului set. La 4-2, el a reușit să revină de la 0-40 și să câștige game-ul. La 5-3, Tsitsipas a salvat 2 mingi de break și a avut nevoie de 7 mingi de set pentru a se impune cu 6-3 după 44 de minute. Doar ultimul game al setului a durat 13 minute!
În setul secund, Tsitsipas a reușit un break alb în momentul în care scorul era 1-1. Federer a revenit cu un re-break, însă Tsitsipas s-a agățat de următorul game, reușind să câștige la a doua minge de break. Cei doi au reușit să câștige pe propriul seriviciu în următoarele game-uri.
Federer nu a cedat: când Tsitsipas servea pentru câștigarea partidei, la 5-4, elvețianul a reușit să obțină 2 mingi de break! Tsitsipas le-a salvat și apoi a avut prima sa minge de meci! Pe care a câștigat-o cu un as!
Tenis
"E oribil! Să ne amintim că și sportivii sunt oameni!" Federer, despre comentariile negative
ACUM 13 ORE
Laver Cup
Rafa Nadal, propunere inedită pentru Roger Federer înaintea noului sezon competițional
IERI LA 14:16