Ocupant al locului 4 ATP, Daniil Medvedev nu a luat în calcul opțiunea de a se menaja pentru super-duelul de mâine cu Rafael Nadal, din semifinalele Turneului Campionilor, și s-a impus și în ultimul meci al grupei Tokyo 1970, în fața lui Diego Schwartzman, scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 14 minute de joc.
Anterior, rusul i-a învins pe Alexander Zverev și Novak Djokovic. În plus, Medvedev s-a calificat în penultimul act la Londra fără a ceda vreun set. De partea cealaltă, Diego Schwartzman, debutant anul acesta la Turneul Campionilor, a înregistrat numai înfrângeri, cu Novak Djokovic, Alexander Zverev și acum cu Daniil Medvedev. Un singur set a câștigat argentinianul la Londra, în fața lui Zverev.

Se știu semifinalele la Turneul Campionilor 2020. Putem visa la o finală Djokovic – Nadal

Australian Open
Daniil Medvedev: "Oamenii care mă huiduie, probabil, au un coeficient de inteligență scăzut"
ACUM 15 ORE
  • Eurosport 2, ora 16 (sâmbătă): Thiem vs. Djokovic
  • Eurosport 2, ora 22 (sâmbătă): Medvedev vs. Nadal
Thiem - Djokovic 4-7
Dominic Thiem și Novak Djokovic au disputat deja 11 meciuri în circuitul ATP, scorul fiindu-i favorabil sârbului: 7-4. Ultimul duel a fost unul spectaculos, de cinci seturi, la ediția din acest an a turneului de la Australian Open. S-a impus Djokovic și a cucerit un nou trofeu la Melbourne (al 17-lea Grand Slam din carieră).
Medvedev - Nadal 0-3
Rafael Nadal și Daniil Medvedev s-au duelat de trei ori, iar de fiecare dată s-a impus ibericul. Ultimul meci direct a avut loc chiar la Turneul Campionilor, ediția de anul trecut - 6-7 (3), 6-3, 7-6 (4) - pentru campionul de la Roland Garros.
Verifică oferta noastră de Black Friday și asigură-te că nu ratezi niciun moment din transmisiile Eurosport de la turneele de tenis în 2020.
Australian Open
Kyrgios, spectacol total la Australian Open! De la o dispută cu arbitrul la dans pentru suporteri
ACUM 17 ORE
Australian Open
Știm deja 5 dueluri de vis din turul 3 la Australian Open 2022. Programul de vineri
IERI LA 12:57