Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Boris Becker, plăcut surprins de Zverev la Turneul Campionilor: "Sascha poate avea acum un singur obiectiv"

Irina Aldea

Publicat 22/11/2021 la 14:29 GMT+2

Boris Becker a vorbit pentru colegii de la Eurosport Germania despre succesul lui Alexander Zverev la Turneul Campionilor. Legendarul fost tenismen a fost impresionat de faptul că al său compatriot în vârstă de 24 de ani i-a învins pe Novak Djokovic și Daniil Medvedev în mai puțin de 24 de ore.

Boris Becker im Gespräch mit Alexander Zverev

Credit imagine: Imago

"Rareori învingi numărul unu și doi în meciuri consecutive și devii campion la un turneu atât de important cum este Turneul Campionilor", a spus Becker. Câștigător a 6 titluri de Grand Slam, Boris Becker a declarat că Zverev ar trebui de-acum înainte să aibă un singur obiectiv în tenisul mondial masculin
Alexander Zverev a câştigat Turneul Campionilor pentru a doua oară în cariera sa, învingându-l în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, pe rusul Daniil Medvedev, deţinătorul titlului, în finala desfăşurată duminică la Torino. Această victorie încheie un sezon deosebit de prolific pentru Zverev, numărul 3 mondial, care a cucerit în total şase trofee în 2021, printre care medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo și turneele Masters de la Madrid și Cincinnati.

Boris Becker, plăcut surprins de Zverev la Turneul Campionilor

"După părerea mea, Daniil și Sascha vor juca pentru primul loc anul viitor cu Novak", a spus Boris Becker într-un interviu pentru . Fostul legendar tenismen nu crede că în prezent există un jucător care ar putea reprezenta o amenințare pentru cei trei tenismeni în clasament. Însuși Zverev a precizat la doar câteva minute după succesul final de la Torino că țintește primul loc în ATP anul viitor.
Becker crede că Zverev va ajunge pe locul 1 ATP, însă germanul spune că acest obiectiv poate fi îndeplinit doar în paralel cu un titlu de Grand Slam: "Este posibil doar cu o victorie în turneele de Grand Slam", a subliniat fostul tenismen: "Acesta trebuie să fie acum cel mai important obiectiv al lui Sascha în 2022".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo