"Rareori învingi numărul unu și doi în meciuri consecutive și devii campion la un turneu atât de important cum este Turneul Campionilor", a spus Becker. Câștigător a 6 titluri de Grand Slam, Boris Becker a declarat că Zverev ar trebui de-acum înainte să aibă un singur obiectiv în tenisul mondial masculin
Alexander Zverev a câştigat Turneul Campionilor pentru a doua oară în cariera sa, învingându-l în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, pe rusul Daniil Medvedev, deţinătorul titlului, în finala desfăşurată duminică la Torino. Această victorie încheie un sezon deosebit de prolific pentru Zverev, numărul 3 mondial, care a cucerit în total şase trofee în 2021, printre care medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo și turneele Masters de la Madrid și Cincinnati.
Tenis
Alexander Zverev, avertisment pentru rivali înainte de revenire, după ce a ratat "obiectivul vieții"
IERI LA 11:22

Boris Becker, plăcut surprins de Zverev la Turneul Campionilor

"După părerea mea, Daniil și Sascha vor juca pentru primul loc anul viitor cu Novak", a spus Boris Becker într-un interviu pentru Eurosport Germania. Fostul legendar tenismen nu crede că în prezent există un jucător care ar putea reprezenta o amenințare pentru cei trei tenismeni în clasament. Însuși Zverev a precizat la doar câteva minute după succesul final de la Torino că țintește primul loc în ATP anul viitor.
Becker crede că Zverev va ajunge pe locul 1 ATP, însă germanul spune că acest obiectiv poate fi îndeplinit doar în paralel cu un titlu de Grand Slam: "Este posibil doar cu o victorie în turneele de Grand Slam", a subliniat fostul tenismen: "Acesta trebuie să fie acum cel mai important obiectiv al lui Sascha în 2022".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34
Nitto ATP Finals
Andrey Rublev, copleșit de atmosfera de la Turneul Campionilor! "Nu meritam o așa susținere"
21/11/2022 LA 17:08