Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev este primul finalist la Turneul Campionilor!

Andrei Nicolae

Actualizat 20/11/2021 la 16:49 GMT+2

Daniil Medvedev s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în finală la Turneul Campionilor, după o victorie în minimum de setiri cu Casper Ruud, cu 6-4, 6-2.

Daniil Medvedev.

Credit imagine: Getty Images

Daniil Medvedev este primul finalist în Turneul Campionilor de la Torino. Numărul 2 mondial nu i-a oferit nicio speranță lui Casper Ruud (Norvegia). Jucătorul rus a câștigat partida cu 6-4, 6-2, după o oră și 20 de minute.
În a doua semifinală se vor înfrunta Novak Djokovic și Alexander Zverev, cu începere de la ora 22:00.

Daniil Medvedev a avut un meci ușor cu Casper Ruud

Prima semifinală a fost la discreția lui Daniil Medvedev, care a demonstrat că este la un nivel superior față de Caper Ruud. Norvegianul a avut un an memorabil, dar în această partidă și-a arătat limitele.
Jucătorul rus și-a propus să aibă parte de un joc cât mai scurt ca durată, iar obiectivul a fost îndeplinit. A dominat la toate capitolele, iar la final și-a trecut în cont cel mai facil succes de până acum la Torino. În faza grupelor, Medvedev a cedat de fiecare dată câte un set.
Istoria primului set s-a scris în game-ul trei, când Medvedev i-a atacat serviciul norvegianului și a realizat break-ul cu a doua șansă avută la dispoziție. Primul set l-a câștigat cu 6-4, după 42 de minute. În actul secund, Ruud a fost permanent sub presiune și și-a cedat din nou serviciul în game-ul 5. Numărul 2 mondial a legat patru game-uri la rând și a închis partida cu 6-2.
Daniil Medvedev a câștigat Turneul Campionilor anul trecut, după o finală cu Dominic Thiem.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo