Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Monica Puig, confuză de calificarea lui Djokovic la Turneul Campionilor: "De ce el și nu Rybakina?"

Irina Aldea

Actualizat 02/11/2022 la 23:05 GMT+2

Novak Djokovic și-a asigurat prezența la Turneul Campionilor de la Torino grație succesului de la Wimbledon, deși la Grand Slam-ul londonez nu s-au acordat puncte. Monica Puig, campioana olimpică din 2016, a transmis că nu înțelege de ce sârbul s-a calificat, iar Elena Rybakina nu.

Novak Djokovic & Monica Puig

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic participă în această săptămână la Masters-ul de la Paris, iar apoi va juca la ultima mare conpetiție a anului: Turneul Campionilor (13-20 noiembrie). Sârbul a avut un an dificil, ratând prezența la Australian Open și US Open pentru că nu s-a vaccinat împotriva Covid. Nole s-a impus la Wimbledon, dar la Grand Slam-ul londonez nu s-au acordat puncte.
Totuși, Djokovic va fi prezent la Turneul Campionilor, deoarece regulamentul prevede că orice campion de Grand Slam care se află în Top 20 ATP Race la final de an are asigurat locul la Torino. Această situație generează polemici în circuit, iar după Cameron Norrie, și Monica Puig și-a exprimat confuzia cu privire la calificarea sârbului la turneul final.
CITEȘTE ȘI:

Monica Puig nu înțelege de ce Djokovic merge la Turneul Campionilor, și nu Rybakina

Monica Puig, fostă campioană olimpică, și-a exprimat indignarea și confuzia pe rețelele de socializare cu privire la calificarea lui Djokovic la Turneul Campionilor. Portoricanca a fost luată prin surprindere de acest lucru și a scris pe contul personal de Twitter despre acest subeict.
"Sunt pierdută când citesc știrile din tenis, Djokovic s-a calificat datorită Wimbledon-ului și nu Rybakina? Ea care ar fi fost la Turneul Campioanelor cu punctele de la Wimbledon... Nu înțeleg managementul diferit al celor două organizații", a declarat medaliata cu aur din 2016. Este așadar o dezbatere care pare să se creeze între declarația de ieri a lui Cameron Norrie și cea de acum a Monicăi Puig. În orice caz, Djokovic e pe cale să se califice în mod natural la Turneul Campionilor. Pentru a pune capăt speculațiilor, sârbul trebuie să se califice în semifinale la turneul Masters de la Paris.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo