Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal a ajuns la Torino pentru Turneul Campionilor! Mari semne de întrebare pentru "Matador"

Irina Aldea

Publicat 09/11/2022 la 13:17 GMT+2

Rafael Nadal a ajuns deja la Torino pentru Turneul Campionilor (13-20 noiembrie), însă incertitudinea guvernează în dreptul participării sale la turneul final destinat celor mai buni 8 jucători din 2022.

Rafael Nadal

Credit imagine: Eurosport

Rafael Nadal a pierdut încă de la primul meci la turneul Masters de la Paris, dar a spus atunci, după înfrângerea suferită în fața lui Tommy Paul, că are de gând să continue acest sezon și să participe la Turneul Campionilor, în perioada 13-20 noiembrie.
Cu doar cinci zile înainte de startul ultimului eveniment important din 2022, turneu pe care nu l-a câștigat niciodată, Rafael Nadal a aterizat la Torino cu zâmbetul pe buze, semn că încrederea este sus, chiar dacă forma fizică nu este cea mai bună.
CITEȘTE ȘI:

Rafael Nadal a ajuns la Torino! Semne mari de întrebare legate de participarea spaniolului la Turneul Campionilor

Rămâne de văzut cum vor decurge pregătirile Matadorului la Torino, înainte de Turneul Campionilor, acolo unde mai sunt prezenți Casper Ruud, Stefanos Tsitsipas, Novak Djokovic, Daniil Medvedev, Taylor Fritz, Felix Auger-Aliassime și Andrey Rublev.
"Pentru mine, este greu de imaginat să ajung la Turneul Campionilor într-o formă suficient de bună pentru a câștiga un astfel de turneu", a recunoscut Rafa Nadal după înfrângerea suferită în fața lui Tommy Paul la Paris-Bercy, unde a cedat fizic după ce și-a adjudecat primul set.
Nadal nu a mai câștigat un meci de la victoria împotriva lui Richard Gasquet în turul al treilea de la US Open, însă cu siguranță are planuri mari pentru Turneul Campionilor, chiar dacă forma fizică traversată nu e cea mai bună.
Câștigător a 22 de titluri de Grand Slam, un record, Nadal a demonstrat de nenumărate ori că poate surprinde chiar și atunci când nu este printre favoriții clari. Turneul Campionilor rămâne deocamdată o necunoscută pentru Nadal, în ciuda celor două finale disputate în carieră (2010 și 2013).
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo