Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, "dat dispărut" la Turneul Campionilor! Ivanisevic, dezvăluire incredibilă: "N-am știut nimic de el!"

Irina Aldea

Actualizat 20/11/2023 la 18:00 GMT+2

Novak Djokovic e cel mai mare tenismen din toate timpurile, fără a mai exista vreun dubiu referitor la statutul său de 'GOAT'. Chiar dacă spune că e o onoare să-l antreneze pe sârb, Goran Ivanisevic nu are deloc o misiune ușoară. Croatul a povestit un episod incredibil de la proaspăt încheiata ediție din 2023 a Turneului Campionilor.

Rezumatul finalei de la Turneul Campionilor, Jannick Sinner - Novak Djokovic. Cele mai tari puncte

Novak Djokovic a încheiat anul 2023 în cel mai bun mod posibil, devenind primul jucător din istorie care câştigă Turneul Campionilor pentru a şaptea oară, după ce l-a învins pe italianul Jannik Sinner în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, duminică, în finala de la Torino, după o oră şi 44 de minute de joc.
Djokovic (36 ani), care deţinea recordul de victorii al competiţiei alături de elveţianul Roger Federer, sextuplu câştigător, are acum în palmares 98 de titluri în circuit, dintre care şapte câştigate în acest sezon. Nole și-a consolidat statutul de 'GOAT', iar antrenorul său, Goran Ivanisevic, se declară onorat să lucreze cu super-campionul din Belgrad, însă recunoaște că nu are o misiune prea ușoară.
CITEȘTE ȘI:

Djokovic, "dat dispărut" la Turneul Campionilor! Ivanisevic, dezvăluire incredibilă la Torino

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, a povestit la Torino că nu a știut nimic de sârb după ce acesta din urmă a fost învins marțea trecută de Jannik Sinner într-un meci extrem de strâns: "Cine sunt eu ca să mă supăr pe el? Este cel mai bun jucător de tenis din istorie. Doar uneori mă pot enerva dacă țipă la noi, cei din echipa lui, fără motiv.
Atunci când pierde, el face întotdeauna tot ce poate. Dar în aceste situații nu este ușor cu el. Marți a terminat meciul cu Jannik seara târziu, iar miercuri nu l-am văzut deloc. Până joi, ca să fiu sincer, nu am știut ce se întâmplă cu el, n-am știut nimic de el. Eram în camera noastră și nu știam dacă vom merge acasă sau dacă va fi o încălzire înainte de meciul cu Hurkacz. Am stat, am stat și am stat și până la urmă am aflat că va juca (zâmbește). Ca un pocnet din degete.
El, ca oricine altcineva, trebuie să lupte cu el însuși. Cred că a făcut ceea ce trebuie, rămânând calm. Știu că nu este ușor. Nu este ușor pentru el să se motiveze singur. A câștigat totul și a încheiat anul pe primul loc în lume. Dar el găsește în mod constant motivație. Noi am fost răbdători. Apropo, am venit cu familia mea, am fost la cumpărături. Am avut o zi minunată miercuri, pur și simplu minunată. În general, a fost un an bun - cum aș putea fi supărat pe cineva ca el? Iar acum stau aici și sărbătoresc victoria. Dar nu e ușor deloc, asta e viața. El este numărul 1 acum, dar mereu vrea mai mult. Întotdeauna vrea să obțină tot ce e mai bun", a transmis Ivanisevic la o conferință de presă după finala Turneului Campionilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo