Ediția din Belgrad a evenimentului “Adria Tour”, organizat de liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, a fost câştigată de Dominic Thiem. Austriacul s-a impus în fața sârbului Filip Krajinovic, scor 4-3(2), 2-4, 4-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. A doua ediție a circuitului se va disputa la sfârşitul săptămânii acesteia , pe 20 și 21 iunie la Zadar, în Croaţia, unde vor participa şi Borna Coric (33 ATP) şi Marin Cilic (37).
Meciurile vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport Player. La etapa din Zadar vor participa atât Novak Djokovic, cât și Dominic Thiem, Alexander Zverev și Grigor Dimitrov, spotrivi care au fost prezenți la Belgrad. Dacă la Academia lui Novak Djokovic au fost prezenți peste 4500 de spectatori în tribune, Zadar pare să fi ridicat un interes și mai mare în rândul iubitorilor sportului alb.

Câți fani vor fi prezenți la Zadar

Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, se va ocupa de organizarea Adria Tour din Croația. Pentru moment, autoritățile din Zadar nu au respins posibilitatea ca tribunele să fie pline ochi. Tehncianul din echipa lui Djokovic a confirmat această informație pentru site-ul sârb, Sportklub.
Acum nu știm sigur câți oameni vor veni pentru că biletele doar ce au fost scoase la vânzare, dar știu sigur că arena unde se va juca are capacitatea de a primi 9000 de spectatori. Trebuie să ne mișcăm repede pentru a le ocupa. Tot ce știu în acest moment este că această etapă este așteptată cu nerăbdare de fani - Goran Ivanisevic, pentru Sportklub

Novak Djokovic, contact al unui jucător de baschet infectat cu coronavirus

Liderul mondial din ATP a organizat în weekend un turneu de tenis demonstrativ la Belgrad, competiție care a fost transmisă în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. La Academia de Tenis a lui Djokovic s-au aflat în tribune peste 4000 de spectatori, imaginile din capitala Serbiei fiind subiectul sfârșitului de săptămână.
Totuși, petrecerea a fost spartă luni, în momentul în care jucătorul de baschet al KK Partizan, Nikola Jankovic, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta se întâlnise cu liderul mondial din ATP cu doar câteva zile în urmă, în cadrul unei ceremonii dedicate antrenorului de baschet, Dejan Milojevic, la care au luat parte și alte celebrități din lumea sportului sârb, cum ar fi Nikola Jokic.
Baschetbalistul Jankovic a declarat luni că este asimptomatic și că a fost testat ca procedură obligatorie în cadrul clubului. Novak a fost un invitat special la evenimentul la care ambii au luat parte. Djokovic, care este un contact al lui Jankovic, ar urma să fie parte a unei anchete epidemiologice în Serbia.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51