Novak Djokovic, locul 1 ATP, a pierdut primul meci din 2020, la Adria Tour. Marele campion sârb a cedat în fața compatiotului lui, Filip Krajinovic, scor 4-2, 2-4, 1-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 2 minute de joc. În aceeași zi, dar mai devreme, Nole trecuse de alt compatriot, Viktor Troicki, scor 4-1, 4-1.
Al treilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie a disputat în acest sezon competițional 20 de meciuri, dintre care a câștigat 19 și a pierdut unul singur. El îl va întâlni azi la Adria Tour pe rivalul din circuit, germanul Alexander Zverev.Competiția de la Belgrad poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.

Adria Tour, turneul lui Djokovic, în direct pe Eurosport

Tenis
Rusia, în semifinalele Cupei Davis. Programul penultimului act
ACUM 2 ORE
Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, s-a implicat din nou și a organizat un turneu care se va desfășura în tei țări, după ce ediția din Muntenegru a fost anulată: Serbia, Croația și Bosnia-Herțegovina. Acțiunea a debutat ieri la Belgrad, cu o mulțime de suporteri în tribune și multe meciuri și lovituri de excepție.
Spectacolul de azi începe de la ora 15, iar meciurile vor fi transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player. La acest eveniment au fost trase la sorți două grupe a câte patru jucători fiecare. Liderii celor două grupe se vor întâlni în finală. Partidele se vor disputa de asemenea într-un format mai rapid – cel mai bun din trei seturi, câștigă setul primul care ajunge la 4.

Adria Tennis Cup din 13 iunie la Eurosport

Tenis
Djokovic susține WTA în cazul Peng! Ce a declarat liderul ATP despre suspendarea turneelor din China
IERI LA 10:28
Tenis
Djokovic și tatăl său, puși la punct: "Nu e niciun șantaj, e vorba de protecție"
IERI LA 12:04