Novak Djokovic a avut parte de un adevărat test împotriva favoritului numărul șase, Alexander Zverev, însă sârbul a reușit să câștige în cele din urmă pentru a se calfiica în semifinalele Australian Open.
Djokovic, care vrea să obțină al nouălea său titlu la AO, un turneu pe care l-a dominat în ultimii ani, a trecut peste o perioadă dificilă cu Zverev și l-a eliminat pe german pentru a-și programa o întâlnire cu rusul Aslan Karatsev, venit din calificări.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Roland-Garros
Sebastian Korda - Carlos Alcaraz - Roland-Garros
ACUM 3 ORE
Principalul favorit, care a jucat din nou cu o problemă la abodmen, a revenit după ce Zverev a câștigat primul set după tiebreak extrem de tensionat.
Intensitatea germanului a scăzut în mod alarmant în al doiela set iar avantajul său a fost anulat rapid de Djokovic, sârbul reușind să revină rapid în joc. În al treilea set totul a devenit mult mai dramatic iar Djokovic, frustrat de scăderea în formă după ce Zverev a făcut break-ul devreme, s-a răzbunat pe rachetă pe care a rupt-o într-o criză de nervi.
Au urmat apoi scene bizare după ce ambii jucători au fost nevoiți să aștepte cât un copil de mingi a venit cu o mătură și un făraș pentru a curăța resturile de la rachetă de pe teren.
În cele din urmă sârbul a câștigat al patrulea set la tiebreak și a ajuns la victoria cu numărul 80 la Melbourne Park.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Roland-Garros
Cameron Norrie - Karen Khachanov - Roland-Garros
ACUM 3 ORE
Roland-Garros
Alexander Zverev - Brandon Nakashima - Roland-Garros
ACUM 5 ORE