Kyrgios a vorbit despre despresia sa iar australianul a declarat că întoarcerea acasă la Canbera, la părinții săi, l-a ajutat enorma. Kyrgios este considerat ”băiatul rău” din lumea tenisului, însă australianul a avut parte de multe ”bătălii” cu sănătatea mintală în trecut. În 2018, Kyrgios a început să meargă la psiholog.
"Simțeam că nu mai pot avea încredere în cineva, eram singur, mă aflam într-un loc întunecos. În timpul turneului de la Shanghai, m-am trezit la ora 16:00, eram în cameră, cu draperiile trase, dar nu mai voiam să văd lumina zilei.
Au fost momente când eram depresiv, mi se părea că toată lumea vrea să se folosească de mine. Nu mă voiau pe mine pentru ceea ce eram, voiau să profite de jucătorul de tenis Nick Kyrgios", a declarat el pentru revista Stellar.
J&T Banka Ostrava Open
Sorana Cîrstea, înfrângere în primul tur al turneului WTA 500 de la Ostrava
ACUM 3 ORE

Cele mai grele momente pentru Kyrgios

"Eu puneam presiune pe mine, oamenii puneau și ei o presiune suplimentară. Așa că lucrurile au scăpat de sub control și am intrat în depresie.
Mi-era și frică să ies la plimbare pentru că mă temeam ca oamenii mă vor întreba despre eșecurile mele din tenis", a declarat Kyrgios.
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
ACUM 5 ORE
Tenis
Românul care a antrenat-o pe Emma Răducanu, dezvăluiri savuroase: "Mi-a cerut să vorbim în română"
ACUM 6 ORE