Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări. În acest moment există doar posibilitatea disputării unor competiții cu porțile închise. Simona Halep este una dintre marile personalități din sportul alb care nu este de acord cu această variantă.
În urmă cu câteva zile, Novak Djokovic și Rafael Nadal au discutat pe marginea acestui subiect și ambii au susținut că această posibilitate ar putea avea sens în condițiile în care tenisul este supus unei pauze atât de lungi. În plus, dacă turneele s-ar desfășura fără spectatori, jucătorii mai slab clasați, care nu au în acest moment niciun venit, ar fi avantajați pentru că și-ar putea câștiga traiul în continuare.

Simona Halep, împotriva tenisului fără spectatori

Tenis
Simona Halep, schimb de mesaje cu o bună prietenă din circuit. Cu cine ține legătura românca
17/04/2020 LA 08:13
Simona Halep și Petra Kvitova, două dintre numele uriașe din tenisul mondial feminin, sunt de părere că publicul este mult prea important pentru un sport individual așa cum este tenisul. Dubla campioană de Grand Slam din România a precizat că tenisul ar fi altfel de sport fără susținerea venită din partea fanilor prezenți pe arene. Ea a spus că nu ar fi dispusă să joace în fața tribunelor goale.
Tenis minus fani pur și simplu nu are cum să funcționeze. Noi ne bucurăm atât de mult de marile scene datorită pasiunii pe care fanii o aduc pe arene. Altfel, tenisul ar fi un altfel de sport și nu mi-ar face deloc plăcere să joc în fața tribunelor goale – Simona Halep pentru DPA International
Petra Kvitova i-a dat dreptate Simonei Halep într-o intervenție în presa din Cehia: “Fanii sunt prea importanți. Este totuși un sport individual, de aceea fanii sunt o parte atât de importantă pentru noi”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM 16 ORE
Australian Open
Simona Halep, interviu exclusiv despre obiectivul său la Australian Open! "Presiunea e diferită"
ACUM 17 ORE