Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea al turneului de la Roma (de categorie WTA 1000), deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3. În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a făcut o mișcare forțată și a simțit dureri la gamba piciorului stâng. Sportiva noastră a cerut imediat îngrijiri medicale, dar nu a putut să continue și a părăsit "Grand Stand Arena" cu lacrimi în ochi și şchiopătând, ajutată fiind de echipa ei, de Angelique Kerber, dar și de Monica Niculescu.
La scrut timp a anunțat că are o ruptură la gamba stângă, motiv pentru care va rata al doilea turneu de Grand Slam al anului, turneu pe care l-a câștigat în 2018 după o finală de poveste disputată în compania americancei Sloane Stephens. Simona Halep a anunțat azi retragerea de la turneul major de la Paris, printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Simona Halep și-a anunțat retragerea de la Roland Garros 2021

Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
IERI LA 13:20
"Cu îndurerare îmi anunț retragerea de la Roland Garros anul acesta. Din păcate, ruptura din gamba mea stângă are nevoie de mai mult timp pentru a-și reveni, iar timpul este prea scurt. Retragerea dintr-un Grand Slam e împotriva tuturor instinctelor și aspirațiilor mele de atletă, dar este decizia corectă și singura pe care o puteam lua. Gândul de a nu fi la Paris mă umple de tristețe, dar îmi voi concentra energia asupra recuperării, rămânând pozitivă și revenind pe teren de îndată ce este sigur să o fac. Roland Garros 2022, vin spre tine! Pe curând!", a scris Simona Halep pe contul personal de Twitter.
Simona s-a impus la Paris în proba junioarelor (2008), iar din 2009 și până în 2020 a participat în fiecare an la Roland Garros. Campioana noastră are de gând să fie 100% recuperată și pregătită pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simona va avea mai mult timp de recuperare pentru Tokyo (24 - 31 iulie).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
IERI LA 17:33