Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Naomi Osaka continuă jocul bun la Tokyo! Nipona a avansat în optimi la Jocurile Olimpice după victoria cu Golubovic

Razvan Circeag

Actualizat 26/07/2021 la 08:17 GMT+3

Naomi Osaka continuă jocul bun la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Nipona a trecut 2-0 de Viktorija Golubic și s-a calificat în optimile de finală.

Naomi Osaka of Team Japan celebrates after match point in her Women's Singles Second Round match against Viktorija Golubic

Credit imagine: Getty Images

Naomi Osaka a revenit pe terenul de tenis la Jocurile Olimpice, după ce s-a retras de la Roland Garros înainte de turul al doilea și nu a participat nici la Wimbledon. 56 de zile a lipsit Osaka de pe terenul de tenis.
La Openul de la Paris, Osaka a fost protagonista unui moment controversat după ce s-a retras din turneu înainte de turul al doilea, din cauza conferințelor de presă.
Acum, tenismena japoneză a revenit pe teren în cadrul Jocurilor Olimpice și a fost cea care a aprins flacăra olimpică. După prestația solidă cu Saisai Zheng, din primul tur, Osaka continuă jocul bun. Numărul 2 WTA a învins-o categoric și pe Viktorija Golubic, 2-0 (6-3, 6-2) și pare că se simte perfect pe terenul de la Tokyo. "Sunt aici pentru a mă simți bine", a scris Osaka pe Twitter.
UPDATE: Marketa Vondrousova a învins-o pe Mihaela Buzărnescu, singura reprezentantă a României în proba de simplu. Vondrousova s-a impus 2-0 cu scorul de 6-1, 6-2.
Mai departe, Osaka o va întâlni în optimile turneului pe câștigătoarea dintre Mihaela Buzărnescu și Marketa Vondrousova.

Rezultate WTA – Simplu, turul II, înregistrate până acum la Jocurile Olimpice

  • Maria Sakkari – Nina Stojanovic 2-0 (6-1, 6-2)
  • Elena Vesnina – Camila Giorgi 0-2 (3-6, 1-6)
  • Qiang Wang – Garbine Muguruza 0-2 (3-6, 0-6)
  • Rebecca Peterson – Elena Rybakina 0-2 (2-6, 3-6)
  • Lylah Annie Fernandez - Barbora Krejcikova 0-2 (2-6, 4-6)
  • Anna-Lena Friedsam - Anastasia Pavlyuchenkova 0-2 (1-6, 1-6)
  • Naomi Osaka - Viktorija Golubic 2-0 (6-3, 6-2)
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo