La turneul de la Roland Garros, Naomi Osaka a provocat o adevărată furtună după ce a anunțat că nu va mai participa la conferințele de presă. Jucătoarea din Japonia s-a retras înaintea turului al doilea după ce a fost amendată și amenințată cu excluderea de către organizatorii celor patru turnee de Grand Slam.
După aceste evenimente, Naomi Osaka a anunțat că are nevoie de pauză pentru a avea grijă de sănătatea sa mintală și a decis să nu participe nici la Wimbledon.
Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Tenis: Cele mai tari momente ale competiției olimpice
09/08/2021 LA 08:59
Nipona a revenit însă la Jocurile Olimpice chiar la ea acasă în Japonia, acolo unde ea a fost cea care a aprins flacăra olimpică. Sportiva japoneză pare să se simtă foarte bine la Tokyo iar asta s-a văzut și pe terenul de tenis în partida sa din primul tur cu Saisai Zheng.

Jocurile Olimpice: Naomi Osaka a revenit pe teren la Tokyo

Jocurile Olimpice: Naomi Osaka nu i-a oferit nicio șansă lui Zheng

Naomi a părut să revină extrem de determinată pe terenul de tenis iar nipona a avut un prim set impecabil în fața chinezoaicei Zheng. Osaka s-a simțit excelent pe teren și a dominat clar primul set, impunându-se fără probleme cu 6-1, cu un joc aproape perfect.
A doua parte a meciului a fost ceva mai echilibrată. Japoneza a părut că își conservă din energie. I-a fost de ajuns un singur break pentru a-și adjudeca al doilea set cu 6-4.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Nina Stojanovic a reacționat după ce a ratat ”meciul carierei” din cauza lui Novak Djokovic
05/08/2021 LA 16:46
Tokyo 2020
Nina Stojanovic, dărâmată după abandonul lui Djokovic din finala mică la dublu mixt: "Nu aveți idee"
05/08/2021 LA 10:17