Novak Djokovic a cedat complet la finalul Jocurilor Olimpice. Numărul 1 mondial a pierdut și medalia de bronz, care a mers la spaniolul Carreno Busta.
Djokovic a început cu stângul partida și a pierdut primul set. A revenit în cel de-al doilea și a egalat, cu greu, după un set foarte echilibrat. În decisiv, Carreno Busta nu i-a mai dat nici o șansă sârbului și a câștigat 5-3, izbucnind la final în lacrimi, plin de emoții.
Plin de frustrare, Djokovic a avut și două crize de furie în setul decisiv, a aruncat cu racheta de tenis în tribună, iar apoi a lovit puternic fileul tot cu racheta.
Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Tenis: Cele mai tari momente ale competiției olimpice
09/08/2021 LA 08:59
Înfrângerea usturătoare din cadrul probei de simplu, l-a făcut să se retragă și de la dublu-mixt, acolo unde trebuia să lupte alături de Nina Stojanovic cu perechea australiană Ashleigh Barty și John Peers.

Reacția Ninei Stojanovic după decizia lui Djokovic

”Doar eu știu ce-am simțit când am aflat că nu voi avea șansa să joc cel mai important meci al carierei mele, pentru medalia olimpică. De asemenea, recunosc că acest eveniment m-a încărcat cu cele mai profunde emoții posibile, dar mi-a și adus multă fericire.
Vreau să spun că sunt recunoscătoare pentru că am avut șansa să fiu acolo, printre cei mai mari sportivi ai lumii. A fost o onoare și un privilegiu să joc cu cel mai bun din istorie în sportul nostru (n.r. Novak Djokovic), pentru țara noastră”, a declarat ea.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Nina Stojanovic, dărâmată după abandonul lui Djokovic din finala mică la dublu mixt: "Nu aveți idee"
05/08/2021 LA 10:17
Tokyo 2020
Novak Djokovic, mesaj emoționant după încheierea Jocurilor Olimpice! "Am dat totul pentru o medalie"
04/08/2021 LA 17:59