Larisa Iordache s-a retras marți din finala de la bârnă. Gimnasta noastră nu a putut să concureze din cauza problemelor la gleznă. Anunțul a fost făcut de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Larisa Iordache a încercat câteva mișcări de încălzire, dar nu a putut împinge în picior, iar riscul unei accidentări și mai grave ar fi fost foarte mare, motiv pentru care a abandonat.
În urmă cu aproape două săptămâni, Larisa Iordache nu a aterizat așa cum și-a propus și a suferit dureri teribile la picior, ea punându-și ulterior gheață la gleznă pentru a ameliora durerea. Cu toate acestea, Larisa a obținut un punctaj de 14.333, al treilea din concurs. Această notă i-a asigurat Larisei calificarea în finala de la bârnă.

Larisa Iordache își ia rămas bun de la Tokyo

Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Gimnastică: Top 5 cele mai spectaculoase exerciții de la Tokyo
11/08/2021 LA 13:46
"La revedere, Tokyo. După o lună și o săptămână plecăm acasă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această experiență, chiar dacă nu a ieșit așa cum mi-am dorit eu. Am învățat lucruri esențiale care mă vor ajuta în viitor. Plec de aici cu lacrimi în ochi, dar cu capul sus. Vă mulțumesc, vă mulțumesc pentru gândurile frumoase. O călătorie de 22 de ore urmează, dar sunt fericită că îmi voi vedea familia în curând. Cu dragoste, Larisa", a scris Larisa Iordache pe contul personal de Instagram.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Larisa Iordache a oferit noi detalii despre starea gleznei: “Sper din suflet să-mi revin uşor-uşor”
06/08/2021 LA 15:18
Tokyo 2020
Larisa Iordache, anunț despre viitorul său în gimnastică după abandonurile de la Jocurile Olimpice
05/08/2021 LA 07:21