Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Larisa Iordache a abandonat în finala la bârnă la Jocurile Olimpice! Durerile nu i-au dat pace româncei la Tokyo

Irina Aldea

Actualizat 03/08/2021 la 09:48 GMT+3

Larisa Iordache trebuia să fie azi prezentă pe bârnă în finala probei la Jocurile Olimpice, însă durerile din ultimele zile au persistat, astfel că sportiva noastră a decis să abandoneze.

Larisa Iordache

Credit imagine: Eurosport

Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă. Gimnasta noastră nu poate să concureze din cauza problemelor la gleznă. Anunțul a fost făcut de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Larisa Iordache a încercat câteva mișcări de încălzire, dar nu poate împinge în picior, iar riscul unei accidentări și mai grave este foarte mare.
"Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții.Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta", este mesajul COSR.
picture

Jocurile Olimpice: Larisa Iordache, ca și calificată în finala la bârnă! Emoții mari la aterizare

Larisa Iordache, chinuită de accidentări la Jocurile Olimpice

În urmă cu mai bine de o săptămână, Larisa Iordache nu a aterizat așa cum și-a propus și a suferit dureri teribile la picior, ea punându-și ulterior gheață la gleznă pentru a ameliora durerea. Cu toate acestea, Larisa a obținut un punctaj de 14.333, al treilea din concurs. Această notă i-a asigurat Larisei calificarea în finala de la bârnă.
Chiar dacă spera că o să poată concura, durerile nu au dispărut, așa cum preconizau medicii, motiv pentru care Larisa a ales azi să abandoneze. Larisa Iordache a decis să participe la Tokyo doar în competiția de la bârnă, aparatul ei favorit, la care speră să câștige o medalie. Decizia Larisei vine ca urmare a problemelor medicale care o frământă în continuare.
Programul complet al competiției de la Tokyo este aici. Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo